Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Skinuo sam ovaj pominjanji Icon Pack na kom pise da je kompatibilan sa LG stock launherom. Kada se instalira na ikonici pise Simplo i ne nudi mi stock launcher nego trazi ove sto se skidaju. Ako moze neko da mi kaze kako da instaliram i da li je uopste moguce koristiti ove ikonice na stock launcheru. Koristim G2 na lizalici. Ovaj icon pack https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daeva112.donate.belleui

Koliko vidim free verzija ne podrzava lg home, samo donate verzija.

Која апликација за сакривање roota? (За D3 Go ми треба, Hide my root ми не ради)?
Sta ce ti app za to, kad vec imaju opcije u supersu/superuser. Ustvari za superuser ima opcija, kod supersu rad cleanup koliko pise.

Poslednja izmena:
Imam donate verziju.

Skinuo sam ovaj pominjanji Icon Pack na kom pise da je kompatibilan sa LG stock launherom. Kada se instalira na ikonici pise Simplo i ne nudi mi stock launcher nego trazi ove sto se skidaju. Ako moze neko da mi kaze kako da instaliram i da li je uopste moguce koristiti ove ikonice na stock launcheru. Koristim G2 na lizalici. Ovaj icon pack https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daeva112.donate.belleui
Moguce je, ja instalirao i radi na stock launcheru, kao sto sam vec napisao, ako imas placenu verziju instaliraju se ikonice kao tema, samo promeni temu ;-)

Jel ima jos neko problem sa duplim updateovanjem aplikacija?

Desava se da updateujem aplikaciju a da mi nakon dva dana gp ponudi ponovo potpuni isti update za aplikaciju..kao da prvi put nije ni updatovana bila a jeste.

Desava mi se i na telefonu i na tabletu...i desava se kod svih aplimacija...znaci ne kod odredjene nego kod svih koje dobiju neki update...

Zna li neko do cega je to?

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da se i Vama gasi aplikacija Mondo kad se otvori bilo koja vijest.

kod mene je sve ok sto se tice update-a, ne skida dva puta ni jednu aplikaciju.

@nemanja066 sada sam probao mondo aplikaciju, kod mene takodje ne radi, samo izadje iz aplikacije. čak ni windows phone aplikacija ne radi.

Poslednja izmena:
Jel ima jos neko problem sa duplim updateovanjem aplikacija?

Desava se da updateujem aplikaciju a da mi nakon dva dana gp ponudi ponovo potpuni isti update za aplikaciju..kao da prvi put nije ni updatovana bila a jeste.

Desava mi se i na telefonu i na tabletu...i desava se kod svih aplimacija...znaci ne kod odredjene nego kod svih koje dobiju neki update...

Zna li neko do cega je to?
Odavno mi se ovo dešava, samo što meni odmah prvi put apdejtuje neku aplikaciju a kada mi je drugi put ponudi za apdejtovanje imam samo opciju open, nema update.

Izbacuje li nekome SuperBeam FC kad se oznaci neki fajl ili nesto da se posalje. Danas update bio, opet isto. Nexus 4, CM12.

Баш ја јутрос нешто пребацивао и све ради без проблема код мене, 5.0 на HTC M8.

pitanje za one koji koriste Chrome Beta - kada se ide na share page opciju, sada mi umjesto linka ljudima šalje screenshot stranice, a kod nekih aplikacija čak izaziva FC te aplikacije (npr. Vajber)

Izbacuje li nekome SuperBeam FC kad se oznaci neki fajl ili nesto da se posalje. Danas update bio, opet isto. Nexus 4, CM12.
Мени је радио ок, ова верзија пре данашње, осим што ми је све паковао SuperBeam фолдер а не у онај који одредим (плаћена верзија).

Ima drug problem na nekoj xperiji, kada hoće da proveri kredit izbaci mu na kineskom nešto. Mts pripejd kitkat

*** ne mogu izmjeniti poruku. Mislim koja je svrha ubijati servise svaki minut ili sta ti znam, nesto kao Task Killer, trosice jos vise bateriju. Malo mi cudno, a dolazi od jednog velikog developera. Greenify pametnije radi. :)

pa radi što i Amplify xposed modul, koliko kontam. Ja ako ne sredim problem sa mediaserver procesom, ima da probam ovu app sigurno... Samo da ne traži i on pare da bih mogao da ga ubijem, kao amplify što traži

I meni se desava da mi nudi po par puta posle par dana update jedne te iste aplikacije.
Doduse, primetim recimo da mi RideWithGPS bude tako nekad zaglavljena. Ne secam se neke druge u poslednje vreme.

Odavno mi se ovo dešava, samo što meni odmah prvi put apdejtuje neku aplikaciju a kada mi je drugi put ponudi za apdejtovanje imam samo opciju open, nema update.

Kad bi otvorio dva tri puta osvezio bi ti prikaz i video bi update. Ili ovako ili da sa ekrana gde su sve apps ides na update. Onda ce azurirati i te koje na prvu loptu ne vidis.

Pozdrav.
Imam par pitanja u vezi google drive.Ona povezanost sa google+ mi pravi zabunu.
Da li mi je potrebna GD app ili sve može da ide preko google photos app koja je ionako potrebna za auto upload.Ovo mi zapravo ide na živce zato što se trudim da pogasim što više stvari na tel.
U vezi sa time,ds li moram imati poslednji update g+ i g photos da bi mi sve radilo kako treba?
Da li se brisanjem podataka iz gd fajla na kompjuteru oni brišu i sa drajva?
Kako da namestim auto upload video fajlova,pošto neće da mi to radi?
I poslednje pitanje za sada [emoji1] ,koristi li ko Copy za skladištenje,da li je jednostavniji od GD?

Jel mi moze neko poslati na pm link za preuzimanje aplikacije koja blokira reklame ako nije dozvoljeno da se stavlja ovde na forumu?
Rutovan mi je telefon. I da li to moze da napravi neki problem sa google play-om?

Pozdrav.
Imam par pitanja u vezi google drive.Ona povezanost sa google+ mi pravi zabunu.
Da li mi je potrebna GD app ili sve može da ide preko google photos app koja je ionako potrebna za auto upload.Ovo mi zapravo ide na živce zato što se trudim da pogasim što više stvari na tel.
U vezi sa time,ds li moram imati poslednji update g+ i g photos da bi mi sve radilo kako treba?
Da li se brisanjem podataka iz gd fajla na kompjuteru oni brišu i sa drajva?
Kako da namestim auto upload video fajlova,pošto neće da mi to radi?
I poslednje pitanje za sada [emoji1] ,koristi li ko Copy za skladištenje,da li je jednostavniji od GD?
Koliko ja znam sve google drive je zasebna app i mozeš da je podešavaš zasebno tj nezavisno od google+ dok je google picasa web album zavistan od google + aplikacije (mada tu i dalje mozeš da podesis sinhronizaciju u google nalogu)
Moraš da obrišeš sa drajva stvari jer kad ih sinhronizujes ostaju na njemu do ručnog brisanja.Ja koristim DropBox i GoogleDrive.Meni su isti.Na dropBox recimo mozes i automatski da podesiš sinhronizaciju video klipova verovatno i Drive ima samo procackaj u opcijama.

P.S.Evo sad pogledah u googleDrive-u i vidim da ne mogu da podesim auto sinhronizaciju.Jedino sto mogu da predpostavim je da trazi Google+ nalog tj ulogovanu aplikaciju posto sam ja moju u telefonu disejblovao a radilo je ok do juče.Pročačkaću malo više pa ti javljam.

Poslednja izmena:
Pa ne bi smelo da bude reklama ako je sve ok.Jel si na 3g ili na wi fi?

@Rusi jesi li uopste isao u njemu download and apply ili kako vec pise? :) nije dovoljno samo da instaliras aplikaciju

Nazad
Vrh Dno