Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Je l ima neko problem sa fb app, gde su na svim postovima crna pozadina, sa klasičnim crnim slovima ništa ne mogu pročitati, jako iritantno. Evo slike

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426525399028.png
    uploadfromtaptalk1426525399028.png
    351.2 KB · Pregleda: 316
Ta verzija fb ne odgovara tvom tel. Skinuo si apk sa apkmirror ?

Ili se prijavi na fb beta i dobijaces kvalitetniju apk.

Koristi neke neke sound modove, tipa V4A?
Vredi li instalirati, ima li uticaja na bateriju?

Da ne otvaram novu temu pitacu ovde.
Prilikom otvaranja nasumicnih aplikacija a čini mi se da je to slučaj samo kad sam na mobilnom netu,iskače mi playstore sa ant smasher igricom.Čini mi se da iskoči kada duže vreme ne koristim telefon.Što je najsmesnije ta igrica nije ni dostupna u našoj zemlji.
Zna li neko o čemu se to radi?
Razni antivirusi ne nalaze ništa.

Pod jedan aninstaliraj antiviruse, na androidu si pobogu, ili ipak dodaj jos jedno 3-4.[emoji2]

A drugo to sto iskace, su reklame, adds kao i na kompu.Zato imas free i premium aplikacije, jedne sa i druge bez reklama.
U prevodu ignorisi.

Instaliraj air push detector pa vidi šta kaže

Pod jedan aninstaliraj antiviruse, na androidu si pobogu, ili ipak dodaj jos jedno 3-4.[emoji2]

A drugo to sto iskace, su reklame, adds kao i na kompu.Zato imas free i premium aplikacije, jedne sa i druge bez reklama.
U prevodu ignorisi.
Ma nisam ni imao anti-virus,znam sve to.Stavio sam samo zbog ovoga.Nego,ovo čudo mi iskoči čak i kada otvorim stock kameru.

Poslednja izmena:
Onda ti neka od aplikacija potura reklame, skini ovo sto vojkan rece.

Dobra preporuka za airpush,problem je Tunein radio,zaista čudno,nisam imao do sada to iskustvo sa njime.Bezobrazluk.

mora da si skinuo neku modovanu/fejk verziju TuneIn-a, jer ja takav problem nemam...

Kako da namestim da SD Maid ne briše Tapatalk keš? Našao sam Exclusion ali ne znam path

Ja probavao SD Maid nekoliko puta, svaki put pošto ga eminencije na Benchu nahvale, i svaki pu mi obriše po par desetina MB i 3-4 siročeta...a onda upalim Clean Master i on posle SD Maida počisti još 500 mega.

Možete da pričate šta hoćete o SD Maidu, ali kome treba više slobodnog prostora a ne zna odakle da ga izboksa, Clean Master je keva :d

Koja je poenta brisanja kesa? I onako ce ponovo da se napravi. Osim ako neka aplikacija ne podivlja sa istim (sto mi se jos nije desilo).

Ja probavao SD Maid nekoliko puta, svaki put pošto ga eminencije na Benchu nahvale, i svaki pu mi obriše po par desetina MB i 3-4 siročeta...a onda upalim Clean Master i on posle SD Maida počisti još 500 mega.

Možete da pričate šta hoćete o SD Maidu, ali kome treba više slobodnog prostora a ne zna odakle da ga izboksa, Clean Master je keva :d
Tako i ja instaliram ga jednom mesecno pustim jedan ciklus ciscenja i posle obrisem sta ima da mi stoji na fonu kad sam odradio sto sam imao :D

Koja je poenta brisanja kesa? I onako ce ponovo da se napravi. Osim ako neka aplikacija ne podivlja sa istim (sto mi se jos nije desilo).
Koja je poenta jesti danas, kad ces sutra opet ogladniti.
Cache npr za Chrome zna da predje inpreko 1GB. Koja je poenta drzati to i ugrozavati prostor na telefonu kad svakako sav tajbl cache i nece koristiti . Brisanjem cachea i "osvjezavas" aplikaciju.
Da nije namjenjeno brisati cache ne bi google uveo po defaultu tu opciju bez dodataka nekih. :)

Jedno je brisanje cachea, a drugo task killeri i ostalo.

Svaki dan saznam nešto novo.

Uostalom za brisanje kesa kroma ti ne treba dodatna aplikacija.

Poslednja izmena:
Meni cache na tt lagano ode na 800mb. Mada ja to rucno po nekada obrisem kada se setim :)
To je isto jedan od problema mobova koji imaju malo prostora.

Ja nemam takvih problema, ovo je sigurno mesec dana koriscenja

ae0eedd1e1f0d9493c4bd6901011eb63.jpg

Kako glupav program, on pod junk racuna i moje apk fajlove

Poslednja izmena:
Ostavicu ti ovde sliku tt za 20ak dana :) juce sam bas brisao napunio se do 600mb.

Ako puno koristis chrome ,youtube i tt lagano mogu da ti uzmu 1.2gb za 30ak dana.

Da ne otvaram novu temu pitacu ovde.
Prilikom otvaranja nasumicnih aplikacija a čini mi se da je to slučaj samo kad sam na mobilnom netu,iskače mi playstore sa ant smasher igricom.Čini mi se da iskoči kada duže vreme ne koristim telefon.Što je najsmesnije ta igrica nije ni dostupna u našoj zemlji.
Zna li neko o čemu se to radi?
Razni antivirusi ne nalaze ništa.
Pošto mi gp i dalje nasumično iskače a airpush okrivljuje Tunein sklonio sam ga sa telefona i sad mi treba preporuka za dobru radio aplikaciju koja ima dobar izbor domaćih stanica.

Svaki dan saznam nešto novo.

Uostalom za brisanje kesa kroma ti ne treba dodatna aplikacija.
Pa ko kaze da za brisanje kesa (bilo sve zajedno bilo pojedinacno) treba dodatna aplikacija. :)

Sta to instalira crni telep, ne brukaj dugogodisnji staz advanced korisnika. :D

Za one koji ne znaju:

da7d62570aeed16b78672b7de1a9ff47.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno