Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Od kad to stižu notifikacije ako ga staviš u hibernaciju? Sem ako nemaš donation package...

Pisao sam u ovoj temi pre desetak stranica da je greenify izbacio beta verziju u znak zahvalnosti što je xposed pokrenut na lollipopu i zato su ubacili nove opcije u donation package a par starih pustili za sve korisnike...

Ne znam kako vama tako malo rama troši.Kod mene isto kao i na svim ranijim verzijama.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426092048619.png
    uploadfromtaptalk1426092048619.png
    148.4 KB · Pregleda: 309
  • uploadfromtaptalk1426092053771.png
    uploadfromtaptalk1426092053771.png
    239.6 KB · Pregleda: 293
Ono sto je trenutno glupost je Widget izbornik, vise nije grupisano po tipovima vec je sve nakrcano na gomili, sto je besmisleno i tesko za navigaciju...

Slučajno sam našao novu opciju na ovoj beta verziji, kada u izborniku widgeta ili u appdrawer povučeš prstom na dole, dobijaš search opciju :) jako zgodno

uploadfromtaptalk1426092543496.png

uploadfromtaptalk1426092553172.png

Treba mi app za buđenje telefona (samo da uključi ekran, ne da ga otključa) preko volume tastera za N5 sa 5.1 i root

Ne znam kako vama tako malo rama troši.Kod mene isto kao i na svim ranijim verzijama.

Uporedi s mojim:

Pazi, Messenger radi 10 sati, ali nije potrošio ni 0,5% sto se baterije tice. Valjda je to kao i kod kompa. Što više RAMA imaš, to više srče. Kad uporedim moj desktop sa 4 GB RAMA, srče duplo više iste programe od Laptopa koji ima 2 GB RAMA.

Poslednja izmena:
Aplikacije koje otključavaju telefon na dodir ili senzor umesto na dugme, koliko troše bateriju i koje bi mi preporučili?

Pročitao sam po netu da dosta troše bateriju, da li se uopšte isplate ovakve aplikacije?

Kakve to veze ima s mojim pitanjem?
Zašto ista verzija aplikacije kod nekog troši 100,a kod nekog 200mb rama?
Ima veze, manje troše aplikacije na telefonima sa 1gb rama nego na modelima sa 2 i 3 GB. Kod mene ta 30 nešto verzija isto sabija 200+ mb kao i stare :)

Aplikacije koje otključavaju telefon na dodir ili senzor umesto na dugme, koliko troše bateriju i koje bi mi preporučili?

Pročitao sam po netu da dosta troše bateriju, da li se uopšte isplate ovakve aplikacije?
Gravity Screen. Radi preko motion senzora u kombinaciji sa proximity senzorom. Troši malo a meni na Note II se skoro i ne oseti.

Treba mi app za buđenje telefona (samo da uključi ekran, ne da ga otključa) preko volume tastera za N5 sa 5.1 i root
Xposed - > Gravity Box - Navigation key settings.

Moja zapažanja ove Beta verzije: tri FC-a jednom u Widgets drawer-u dva puta u settings prilikom menjanja veličine ikona.
Swipe down nekad ne registruje a i mnogo duži swipe treba da ga uopšte i registruje. Na staroj verziji je bilo dovoljno pola centimetra a sad treba cantimetar i po...

Poslednja izmena:
Ovo poslednje sam i ja primetio pošto tako ulazim u drawer :)

Meni, cube effect kao da rafi na 15 frejmova. Svi ostali efekti rade perfektno. Na 3.3 nisam imao tih problema.

Da, swype teško registruje i dole i gore. I prvi red ikonica dođe više udaljen od dock-a sa uključenim indikatorima home stranica.
Takođe fc nakon promene boje indikatora.

A mi ovde prijavljujemo bagove jedni drugima umesto devu [emoji23]

Pa ja sam prijavio Google-u u onom automatskom izveštaju pa nek gledaju šta ne valja.

Poslednja izmena:
U vezi onog problema sa messengerima i ne funkcionisanjem istih na wi fi, ukapirao sam da mi stižu poruke dokle god je ekran upaljen, takođe i kad koristim watsapp web čim se telefon zaključa on javlja da nema telefona...rešio sam tako što sam u wi fi podešavanjima ugasio neku opciju za štednju baterije dok sam na wi fi, rom je lewa 5.1. Ako još neko ima sličan problem neka pročačka wi fi podešavanja pre nego što instalira greenify...

Whatsapp mi baguje, ne prijavljuje poruke na vreme,bilo da sam na 3G bilo na WiFi. Neko imao isti problem?

Whatsapp mi baguje, ne prijavljuje poruke na vreme,bilo da sam na 3G bilo na WiFi. Neko imao isti problem?
Imaš Nexus 4/5, G2/G3?

Doduše na mobilnom netu ne bi trebao da kasni ali wifi kasni fino onako. Sa ta 4 telefona sam imao problem. Dok sa Samsungom, HTC-om, Mi3 nisam.

Probaj da iskljucis onaj wifi optimisation, a ako si na 5.0 ne znam sta bih ti rekao pošto te opcije tamo nema. Probaj Kernel da menjaš.

Imaš Nexus 4/5, G2/G3?

Doduše na mobilnom netu ne bi trebao da kasni ali wifi kasni fino onako. Sa ta 4 telefona sam imao problem. Dok sa Samsungom, HTC-om, Mi3 nisam.

Probaj da iskljucis onaj wifi optimisation, a ako si na 5.0 ne znam sta bih ti rekao pošto te opcije tamo nema. Probaj Kernel da menjaš.
G2. Kasni, nisam ni primetio do skoro. Doduse, preko apkmirora sam apdejtovao aplikaciju.

Ma nema veze apk mirror. Jel si na lp? Ako nisi probaj u wifi da iskljucis optimisation, a probaj i PNF-Root, pa možda pomogne.

LG je nešto prckao oko kernela i kad se namesti da dolaze notifikacije u roku znači 0-10 sekundi onda baterija mnogo kraće traje, a njima je fora na trajanju baterije. Ako ne diras ništa može i po par minuta da kasni.

Istraživao ja to, ali mnogo zamaranja, kasnije batalio i prodao te telefone.

Da li se troši više baterije ako mi stoji alarm non stop uključen sa definisanim rasporedom? Treba mi za sada svaki radni dan zbog posla, pa ne znam da li više troši kada je non stop uključen jer to ranije nisam radio.

Nazad
Vrh Dno