Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vas dvojica da predjete na Tasker temu, a neko od kolega modova da prebaci ove postove nocas da ne potonu u ovom chat topicu :).

Hvala Nenade, pođe mi konačno za rukom. Doduše, batalio sam Secure Settings, nije radilo sa njim, već sa taskerovom komponentom :)

Pozdrav svima.
Moze li predlog za player za gledanje filmova ali da podrzava srt prevod odvojeno od fajla filma ,da ne moram da lepim prevod na film. Telefon nema root
Hvala

Poslednja izmena:
Hvala. I htedoh jos da pitam,kako mi je najlakse da skidan filmove direktno u telefon?jel moze preko nekog torenta ?

Utorrent i skidaš preko torrent sajtova.

Inace ne znam da li ste skontali, ali posle ovog najnovijeg update YouTube-a mnogo brze otvara. Vise nema one zadrske od po par sekundi po podizanju aplikacije... Hvala Bogu!

Uzeo Link2SD Plus i razočarao se. Ništa od plaćenih odnosno zaključanih delova nije radilo na mom tabletu. Na sreću, momak ili gospodin koji je izumeo program odmah mi je odgovorio na mail i detaljno smo češljali u čemu je problem, pomoću raznih logova, terminala... Na kraju je za mene napravio verziju beta 7. (Uspelo je sve da proradi od sedmog pokušaja :D), da bi sutradan izašao i najnoviji update za ovu aplikaciju.
Za sve one koji kubure sa internom memorijom, ovo je nenadhebiv program. Sve vaše obb, cache, data fajlove pakuje na MicroSD karticu, a ništa ne kvari. Naravno ne preporučuje se diranje sistemskih fajlova, mada i njih može da premesti. Ali onda telefon ili tablet neće raditi bez ubačene MicroSD kartice.

Koliko je bolji ovaj stari Talon u odnosu na novi, uradio sam refund kada sam kupio novi. Ne znam da li je još neko probao?

Instalirao sam ovaj SD Maid i nakon klasičnog one click čišćenja vratio mi je u život davno zaboravljeni kingsoft office (koji je išao uz android), ali je mogao da se izbriše, pošto su napravili novi program WPS office. Ostalo sve deluje prilično fino.

Instalirao sam ovaj SD Maid i nakon klasičnog one click čišćenja vratio mi je u život davno zaboravljeni kingsoft office (koji je išao uz android), ali je mogao da se izbriše, pošto su napravili novi program WPS office. Ostalo sve deluje prilično fino.

Ne razume sta je uradio?
Ti si ga izbrisao, a on ga vratio?

^Hah, ladno :d
Sad kada sam "ubio" YouTube i ponovo pokrenuo postoji taj lag :(

Ma samo osnovno, keva me zove i kaze "sredi mi ova obavestenja za mail", pa mi je mucno da telefonski idem kroz menije sa njom, radije bih sam daljinski casom da sredim.
Hm, javi ako nađeš.

Ne razume sta je uradio?
Ti si ga izbrisao, a on ga vratio?

Aha. :D Probao tri-cetiri puta da ocistim. Cak i da deinstaliram pomocu programa, uvek ga vrati. Prilikom reboota javi se poruka system update i eto ga Kingston Office, koji je inace bio medju instaliranim aplikacijama kada sam kupio Tablet. Ali je mogao da se izbrise.

Dobar ovaj novi tapatalk. Jedino što se ne vidi koliko pregleda imaju postovi ili sam ja ćorav [emoji4]

To su izbacili smaraci.. Dok ne vrate meni ocena stoji na 1 zvezdici na ps :)

Jel neko koristi touch control? Resetovao sam telefon i od tad neće da mi skine modul. Znam da lik ne radi više podršku za app, ali mi je uredno radilo do danas. Ako ovo neće, imate neki predlog za swype to wake (sleep)?

Neka aplikacija koja će da dokaže moju zavisnost od telefona? Statistika korišćenja, koliko puta sam ga otključao itd

Prva siromašna, druga traže dva dolara a treća izgleda dobro, zadržaću je :)

Vrh Dno