Ma samo osnovno, keva me zove i kaze "sredi mi ova obavestenja za mail", pa mi je mucno da telefonski idem kroz menije sa njom, radije bih sam daljinski casom da sredim.
Aha, konačno.Inace ne znam da li ste skontali, ali posle ovog najnovijeg update YouTube-a mnogo brze otvara. Vise nema one zadrske od po par sekundi po podizanju aplikacije... Hvala Bogu!
Runtastic Pro je samo za trčanje ili i za vožnju bajka?
Iako ima opciju za skijanje ne kapira kada se na žici pa je sabira u ukupnu kilometražu.Za sve
Instalirao sam ovaj SD Maid i nakon klasičnog one click čišćenja vratio mi je u život davno zaboravljeni kingsoft office (koji je išao uz android), ali je mogao da se izbriše, pošto su napravili novi program WPS office. Ostalo sve deluje prilično fino.
Kod mene ista zadrska.. 2,3 sekunde
Ma isto sve. Djilkos pokrenuo drugi put YT, dok je jos bio u memoriji, pa mu instant otvorilo![]()
Hm, javi ako nađeš.Ma samo osnovno, keva me zove i kaze "sredi mi ova obavestenja za mail", pa mi je mucno da telefonski idem kroz menije sa njom, radije bih sam daljinski casom da sredim.
Ne razume sta je uradio?
Ti si ga izbrisao, a on ga vratio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari