Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Izvalio sam to. Ali nije to bas valjano resenje :) no ajde,uvek moze i gore..

Slike koje su na gdrive vide se u G+, ali one koje su u G photos ne vide se u gdrive, ali mu zauzimaju memoriju.
To je valjda tako namešteno da bi se G+ popularizovao deljenjem tih slika.

Ako moze preporuka za app skojom mogu da skidam mp3 muziku

Да ли постоји апп која може нпр СМС-ом да ме обавести уколико имам пропуштен позив на другом телефону.

Mozda ovo, ali naravno bez poruka, samo za ovo sto tebi treba. Ili Tasker ako uspes da nabudzis.

tasker lako to rešava, ako se za njega odlučiš, svrni u tasker temu

Da ali neće sve fajlove da prebaci..

Ono đubre od Telenorove aplikacije 111 Meni mi je nakon nekoliko apdejta uništilo bateriju! N5 koji je do skoro gurao preko 4h SOT jedva je sastavljao 1:30h. Trenutna promena na bolje nakon brisanja. Lepo sve vreme koristim Info 01 https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.in.zoltanf.info01 i pre nekih mesec dana instaliram zvaničnu Telenorovu, nije bilo nekih većih problema ali poslednjih par dana katastrofa...

Kod mene nema nikakve promene po pitanju potrošnje. A aplikaciju koristim neprekidno od kako je izašla. Da li možda koristiš widget te aplikacije?

Onda je verovatno u tome problem. Ja ne koristim widget i nemam tih problema.

Ni meni widget ne smeta. Jedino sto ne radi na weirellesu posle najnovijeg updatea, kao sto sam napisao ranije...

Zna li neko da li i fleksi tastaturi moze da se namesti da na tacki pokazuje i druge znakove interpunkcije kao na primer u swiftkey kad se zadrzi tacka

Ne moze, vec stisnes tacku pa swipe down za ostalu interpunkciju.

Biće, nadam se, ubrzo. Beta sa nekim prevodima je puštena testerima, srpski je na ćirilici. Negde su naša slova zamenjena *, ali je to više izuzetak no pravilo. Autor reče da radi na unikodnoj varijanti zbog toga, ali i sada je program potpuno i normalno upotrebljiv.

Ostaje problem preglednosti na ekranima nižih rezolucija. Na HD rez. staje malo teksta po redu i sa normalnom veličinom slova. Kako li je na 800x480 ili čak i nižim...
Drugi problem može da bude kucanje poruka (i svega ostalog) ćirilicom, što skraćuje poruku, pa može em da košta više, em da primalac dobije kuke i motike umesto teksta. Sreća je, pa je podrazumevana tastatura ćelavo-latinična.

Nisam ni ja generalno odusevljen tastaturom, narocito predikcijom, ali slova su velika i bar ne gresim u kucanju slovo po slovo. Par dana je tek koristim, otkako je bila free na Amazonu.

I ja sam je instalirao takodje zbog velikih slova jedino me smaraju ti znakovi

Skinuo je sa Amazon Appstore-a kada je bila dž, ali nije potrajala...
Bolji mi je SwiftKey i dalje :)

Trajno rešenje za one koji imaju potrebu da zabrane update aplikacije na google play-u (verujem da funkcioniše i sa amazon i ostalim storeovima):
Deinstalira se postojeća, skine se apk sa neta (ekstraktuje se pre deinstalacije iz sistema apk ili pribavi na neki treći način), potpiše se sa ZipSigner-om (test key), instalira novopotpisan apk i to je to.

Nazad
Vrh Dno