Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Нисте разумели, сада flash ради и на L. На старијим верзијама андроида је радио и до сада.

Poslednja izmena:
Ипак је боље остати на америчком маркету.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419428282764.png
    uploadfromtaptalk1419428282764.png
    803.3 KB · Pregleda: 321
Pored svih upozorenja da ne instaliram novu verziju TT ipak nisam izdržao.
Mogu vam reći da veću degradaciju programa odavno nisam vidio. Izgleda ružnije, a pri tome je izgubio i na funkcionalnosti.
Treba priznati da to nije bilo lako izvesti.

Dajte predlog za apk driwer ili launcher. Do sada nikad nisam to koristio, ali sad nemam apk driwer u stock louncheru...

Nova Launcher.

Pitanje sa Galaxy S4, treba mi najprostija aplikacija koja ce ukljuciti u odredjeno vreme i iskljuciti takodje u odredjeno vreme avio rezim. Probao sam profile u Battery doctor, prpbao Silent sleep, Do Not disturb, neke sitne apps on off airplane mode i nijedan ne radi. Malo sam cesljao po Netu, kazu da su avio rezim prebacili u root permissions, da li je moguce? Na LG L9 sam imao ovu opciju i koristio je kroz Battery doctor zbog stednje baterije.

Pored svih upozorenja da ne instaliram novu verziju TT ipak nisam izdržao.
Mogu vam reći da veću degradaciju programa odavno nisam vidio. Izgleda ružnije, a pri tome je izgubio i na funkcionalnosti.
Treba priznati da to nije bilo lako izvesti.
Budi zadovoljan ako ti ne baca fc, ja ne pamtim da je neka aplikacija koju aktivno koristim ovako loše radila

Која је последња верзија Тапаталка са старим изгледом?

ako je 4.3 verovatno u settings-u imas nesto sto se zove Notification manage, tu biras sta ces, a u Protected apps, biras koje zelis da rade u pozadini, kako bi primao notifikacije i u standby-u.

aaaa. ove dz aplikacije iz amazon plejstora, ne rade kad izbrises app store...pu,taman sam se ponadao da iskusno poskidam, pa obrisem appstore.:D

Jel ima neka aplikacija ili xposed modul koji bi mi dozvolio da prebacim bilo koju app na sd, celu sa fajlovima?

Povezao sam tablet sa Tv preko miracasta, tako što odem u setings na tabletu, pa u miracast, pa nađem Tv, pa pokrenem povezivanje,
jel postoji neka aplikacija ili shortcat da zameni ovo ulaženje u setings?

Da li neko zna gdje mogu naci dobar c++ compailer za android ?

I da li je moguce gledati filmove na filmoviziju , milversite itd ?

Moon + Reader Pro dobio redizajn interfejsa.
Material look, dobro izgleda i preglednije je.
Nova ikonica mi ne paše.

c668cd118e5af526d1ebe3da9b7f831e.jpg

Sta uradise od ovog tapatalk nikako ne mogu da nadjem onaj klasični browser tema cccc

Kako ukljuciti video poziv u Viberu? Rekoh da probam, a ne vidim nigde opciju. Tek kada pozovem izadje mi medju opcijama, ali ne moze da se pritisne.

Koji tel imas?
Jel imas poslednji update?

Nazad
Vrh Dno