Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mada ta aplikacija meni ne radi, hajde baš javi da li tebi radi.

Kod mene radi. Poslao sam ti na PM link od verzije koju sam instalirao.

Pustim pesmu, pritisnem Home i uđem u Tapatalk da napišem poruku i tada stane reprodukcija pesme a aplikacija radi. Hvala ti što si se iscimao.

Pitanje vezano za Viral, jel moguce da se namesti da u toku reprodukcije snimka kad stisnem back prekine snimak, a ne da nastavi da radi u pozadini? I koji internet radio preporucujete, probao tunel radio, nije los, al ima par sitnih bagova na Lollipop-u, pa trazim alternative.

Nisam na lollipopu, ali koristim Tune in radio, mozes probati, mene je lepo sluzio do sad.

Da li neko može da mi kaže kako ovo da uklonim?
Samo od sebe mi se dodalo,ja ga nisam dodavao,a sad ne vidim kako da ga uklonim.

Pogledajte prilog 157983

Ne možeš da uninstaliraš Sim Toolkit. Možeš da uradiš disable ili ako ti je telefon root-van da izbrišeš Stk.app ali ne vidim zašto bi to radio, samo izbrišeš ikonice i uradiš hide app u launcheru ako ti baš smeta.

Poslednja izmena:
Pustim pesmu, pritisnem Home i uđem u Tapatalk da napišem poruku i tada stane reprodukcija pesme a aplikacija radi. Hvala ti što si se iscimao.

Pa nije on kriv sto kod njega radi, a kod tebe ne radi. Ne mozes ga zbog toga kriviti. Jednostavno sistem sam izbaci sta on misli (mada koristi se LUA sigurno), verovatno izbaci jos nesto samo ne skontas, jer se restartuju aplikacije.

Znam brate ali ja pričam preko vibera i koristim Tapatalk i čitam vesti i sve živo i nikada nije pukao viber.
Viber zauzima više mb nego ulisten.

Ne možeš da uninstaliraš Sim Toolkit. Možeš da uradiš disable ili ako ti je telefon root-van da izbrišeš Stk.app ali ne vidim zašto bi to radio, samo izbrišeš ikonice i uradiš hide app u launcheru ako ti baš smeta.

Nisam ni mislio da ih uninstaliram,nego su se odjednom tu pojavile.Hteo sam samo da ih nema na ekranu.
Hteo sam da obrišem ikonice,ali nije mi pokazivao opcju da ih obrišem kao kod drugih ikonica.
Sve u svemu,restartovao sam telefon i više se ne vide.

Poslednja izmena:
А што не би то урадио из Recovery-а?

Ja imam instaliran CCleaner, ali ga zapravo i ne koristim...cesce to radim upravo iz Recovery-ja... :)

Znam brate ali ja pričam preko vibera i koristim Tapatalk i čitam vesti i sve živo i nikada nije pukao viber.
Viber zauzima više mb nego ulisten.
Zato što viber radi kao servis a oni imaju veći prioritet od običnih aplikacija. Viber vidiš u apps/running a ulisten ne.

Pa dobro kako onda da namestim da mi radi ulisten? Tj da mi se ne gasi

Kako na fb aplikaciji isključiti onu traku u dnu ekrana (status, photo, check in) vidim da je kod nekih nema pa me zanima možda je do telefona ili verzije apk?

Zna li neko hoce li biti nova prime na popustu, ima li uopste nacina to proveriti?

Trebalo bi, negdje oko Bozica...Sacekaj koji dan. Ja sam je platio 0.25c cini mi se na tom popustu. Prati AppSales i AppDeals aplikacije.

Evo i Facebook malo poradio na dizajnu. Sve je ostalo na svom mestu samu je promenjen font i malo rrdizajnirane ikone.
Sviđa mi se, ljubitelj sam ovog modernog flat izgleda.

@pilauda
Mislim da ne može da se skloni. Može samo da 'nestane' kada skroluješ.

Poslednja izmena:
Trebalo bi, negdje oko Bozica...Sacekaj koji dan. Ja sam je platio 0.25c cini mi se na tom popustu. Prati AppSales i AppDeals aplikacije.

I ja sam toliko platio ako se nevaram ali mislim da je to google nesto castio za nesto. A evo veceras je badnje vece (24.12) i verujem da ce biti brdo aplikacija na popustu. Ja cekam Tasker.

Imam 32GB SD Class 10 i hoću da napravim dodatnih gigabajt ram memorije, virtualnu, za to sam koristio Simple Root Swap memory ali ono šta on radi je da uzima internu memoriju moba, a ne memoriju sa kartice, sa kojim besplatnim apom mogu to da odradim?

Nazad
Vrh Dno