Pa moto g, imam 1 GB nek izbaci nešto drugo ako nemam dovoljno u pm, nešto tu ne radi kako treba.Koji mob je u pitanju ? Imas li dovoljno rama ?
Da li neko može da mi kaže kako ovo da uklonim?
Samo od sebe mi se dodalo,ja ga nisam dodavao,a sad ne vidim kako da ga uklonim.
Pogledajte prilog 157983
Pustim pesmu, pritisnem Home i uđem u Tapatalk da napišem poruku i tada stane reprodukcija pesme a aplikacija radi. Hvala ti što si se iscimao.
Ne možeš da uninstaliraš Sim Toolkit. Možeš da uradiš disable ili ako ti je telefon root-van da izbrišeš Stk.app ali ne vidim zašto bi to radio, samo izbrišeš ikonice i uradiš hide app u launcheru ako ti baš smeta.
Zato što viber radi kao servis a oni imaju veći prioritet od običnih aplikacija. Viber vidiš u apps/running a ulisten ne.Znam brate ali ja pričam preko vibera i koristim Tapatalk i čitam vesti i sve živo i nikada nije pukao viber.
Viber zauzima više mb nego ulisten.
Пробај Вирал Про, верзију 2.4 мсм да ће да ти заврши посао.Pa dobro kako onda da namestim da mi radi ulisten? Tj da mi se ne gasi
Trebalo bi, negdje oko Bozica...Sacekaj koji dan. Ja sam je platio 0.25c cini mi se na tom popustu. Prati AppSales i AppDeals aplikacije.
Zna li neko hoce li biti nova prime na popustu, ima li uopste nacina to proveriti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari