Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pronašao sam tu verziju, ne podržava:

Mozda jos nije ubacio podrsku za s5 na lolipopu.. Verovatno ce ubaciti kada vecina s5 predju na 5.0

@ivan šibni mu mail, ok je lik i odgovara ažurno. Možda nije u toku da je izašao lp za S5.

Odradih update na showbox-u i sad nece da se startuje, ako ima neko apk od prosle verzije nek mi pusti na pp, hvala.

https://mega.co.nz/#!bVwklaBQ!UfnO3WHegS3Y6S_frkN_EXp1HTBJLw8TbycibIXx5NQ

Мени не даје никакав апдејт. Јел ово задња или предзадња верзија? Пробао један филм, ради.
Аха, ево га из друге. Пробао исти филм, ради.

И шта је са Dropbox-oм? Како год окачим линк када га отворим пријављује да је склоњен фајл!?

Poslednja izmena:
Request desktop site ako ideš preko Chrome-a i nemaš problema sa skidanjem. :)

Do jaja :) znam da ranije nisam tako mogao da skidam sa mege.. Hmm

Kako nisi mogao, kad to od početka tako radi?

Potrena mi je apikaciju uz pomoc koje moze da se izabrani telefoni iz imenika stave na nekakvu crnu listu poziva,tacnije akonko izte ce liste zove da dobije poruku da sam nedostupan ili nesto slicno. Da li imamo nesto tako?
Hvala.

Probao sam ja, radi, nije mi se skrsila nijednom. Mozda da oteras auto kod elektricara da ti pogleda instalacije? :d

Мени не даје никакав апдејт. Јел ово задња или предзадња верзија? Пробао један филм, ради.
Аха, ево га из друге. Пробао исти филм, ради.

To je predzadnja verzija, tj 3.7 i ona mi neradi. Na 3.7 loaduje data do beskonacnosti, a na 3.8 uglavnom force close ili ako neblokira ista prica ko sa 3.7. Prebacio sam sa ortakovog phona isto 3.7, njemu sve radi meni ne. Wtf se desava sa mojim phonom. :/

3.8 moze da se skine sa da kazem njihovog zvanicnog sajta ili sta god da je i iako dole pise 3.6 downloaduje se 3.8.

http://coolvideoapp.com

Poslednja izmena:
Mislim da su im serveri pukli. Ja juce nisam mogao da skinem sa tog sajta apk plus kada udjes u apk satro downloaduje sadrzaj ali ne moze..

Moguce, bese neka slicna prica pre oko godinu dana, meni tad ostao zabagovan kompletan serijal necega sto sam pratio i komotno sam ogledao svih 20 i kusur epizoda dok ostali serijali, filmovi i serije nisu hteli da se ucitaju kao ostatku korisnika dok nisu serveri sredjeni.

Zašto li se buđavi fb stalno pali iz Grenify-a? :S

Skini Disable Service i isključi mu mqttpush i neće se paliti više

Ista fora je i sa youtubom. Samo se tamo disejbluje neki drugi servis :)

Potrena mi je apikaciju uz pomoc koje moze da se izabrani telefoni iz imenika stave na nekakvu crnu listu poziva,tacnije akonko izte ce liste zove da dobije poruku da sam nedostupan ili nesto slicno. Da li imamo nesto tako?
Hvala.

Neka kvalitetna aplikacija za wifi mis i tastaturu da mogu da kontrolisem komp,?

Da li jos nekome dropbox ubija bateriju zadnja 2,3 dana.. Na kraju dana mi je veci potrosac od ekrana ? Ovo prvi put vidim od kada koristim android :)

Hvala.
Nema. Moze samo da dobije ton odbijanja odnosno zauzeca.

Dobro bi bilo da neki napise nesto za aplikaciju disable services ,koje servise mozemo da ugasimo a da ne smetju za rad tel

Zašto TitaniumBackup aplikacija neće da mi sačuva backup na sd kartici. Prijavljuje mi da je write protect? Na starom telefonu mi je radilo sada na note 3 neće.
Telefon je rutovan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418152652038.png
    uploadfromtaptalk1418152652038.png
    230.2 KB · Pregleda: 323
Nazad
Vrh Dno