fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Pa na ps.Gde skinuti?
Pa na ps.Gde skinuti?
to je tehnički neizvodljivoIma li neka aplikacija za pustanje muzike, a da pritom mogu da se igram sa podesavanjima glasnoce odredjenih segmenta u pesmi, npr da stisam glas pevaca za karaoke.
Ili neku dobru aplikaciju za karaoke.![]()
Tehnicki neizvodljivo u kom smislu?to je tehnički neizvodljivo
Koliko sam ja skapirao gestures rade samo na Home straniMože li se u Nova podesiti da se u App Drawer sa swipe up izlazi iz njega? Swipe up mi otvara App Drawer ali hoću da mi i izlazi iz njega. To može u Apex-u.
Promenio sam šifre svih foruma, i dečko mo je rekao da je sve u redu bilo posle toga. Evo sad mi opet javlja da se sve vratilo opet i da mu se pojavljuju moji forumi. Jel moguce da tapatalk skladišti sve negde na cloud-u i kako da to obrišem?Momci, prodao sam telefon kolegi sa foruma. Uradili sto factory reset, medjutim kad je instalirao tapatalk primetio je da i dalje stoje moji podaci i forumi koje posecujem. Kako je to moguce?
Može li se u Nova podesiti da se u App Drawer sa swipe up izlazi iz njega? Swipe up mi otvara App Drawer ali hoću da mi i izlazi iz njega. To može u Apex-u.
Da li postoji nela aplikacija kao Greenefy koja radi na GB? Rootovan telefon...
Pa na ps.
Ne.Izvinjavam se, moram samog sebe da citiram. Ako ne postoji, da li Freeze u Titaniumu isto radi sto i Greenefy?
Aha. Koristim prime...
To je to!Izvodljivo je. Vokali
se utišaju koliko je to moguće. Moja prastara Sony linija ima tu mogućnost.
Probaj musiXmatch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musixmatch.android.lyrify
Čini mi se da ona ima tu opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari