Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Titanium Backup.

Ima li neka aplikacija za pustanje muzike, a da pritom mogu da se igram sa podesavanjima glasnoce odredjenih segmenta u pesmi, npr da stisam glas pevaca za karaoke. :D

Ili neku dobru aplikaciju za karaoke. ;)

to je tehnički neizvodljivo
Tehnicki neizvodljivo u kom smislu?

A i ja da pojasnim malo, posto sam vec koristio.
Telefon mi u tom slucaju sluzi samo za pustanje muzike, prikacim ga pritom na pojacalo, ustekam mikrofon i eto ti vec zabave za karaoke. :)
Zato pitam jel postoji neki program gde mogu zasebno da utisam/pojacam odredjene delove pesme tj u tom slucaju da utisam vokal da bi vise do izrazaja dosli ovi koji izvode karaoke. :D

da, to je ona fora sa s*ebavanjem faza znam, jedino tako

WA produžava bez plaćanja?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417504838097.jpg
    uploadfromtaptalk1417504838097.jpg
    29.9 KB · Pregleda: 325
Momci, prodao sam telefon kolegi sa foruma. Uradili sto factory reset, medjutim kad je instalirao tapatalk primetio je da i dalje stoje moji podaci i forumi koje posecujem. Kako je to moguce?
Promenio sam šifre svih foruma, i dečko mo je rekao da je sve u redu bilo posle toga. Evo sad mi opet javlja da se sve vratilo opet i da mu se pojavljuju moji forumi. Jel moguce da tapatalk skladišti sve negde na cloud-u i kako da to obrišem?

Da skladisti..kad si ulogovan sa svojim nalogom na tt on pamti sve sifre i salje na cloud zbog sinhronizacije

Bolje promeni samo sifru za Tapatalk. I druga stvar, ocigledno nisi odradio factory reset kako treba.

Logujem se preko google+ naloga. Jel to znaci da treba da promenim šifru za Google nalog? Uradjen je full wipe celog telefona, čak i u recovery-u I i dalje dobija info.

Hvala. Koja je alternativa onda za Greenefy?
ps. Jesam li se ja nesto prebacio, ili je postojao Lucky patcher na GP, sada ne mogu da ga nadjem?

Samo da javim, mozda nekom zatreba. Nasao sam nesto slicno kao Greenefy za starije androide, App quarantine. Jedino kada stavi neku aplikaciju u karantin, ona je potpuno neupotrebljiva, gubi joj se cak i ikona dok se ne vrati iz karantina. Nesto kao freeze u Titanium beckup. Ali ne mogu da nadjem nista bolje na zalost...

Poslednja izmena:
undertaker probaj JuiceDefender Ultimate

@undertaker, za to probaj i aplikaciju hibernate

Hvala na predlozima. Juice ultimate je skup, probacu da nadjem nekako, ne znam da li free verzija ili ova beta imaju te funkcije? Ovu Hibernate sam probao, ali ne radi. Stavio sam facebook u hibernaciju a ona i dalje radi u pozadini...

Čak ni u Lollipopu nisu napravili da se vidi procenat bateriju u status baru. Ima li neki program za to a da se ne prikazuje i u notifikaciji? Sad sam probao par njih ali mi vise i u notifikacijama i ne mogu da ih sklonim odatle.

Nisam rootovao. Mora da ima nešto i bez roota. Kakav je taj neki "Nexus Battery Percent Enabler"?

Nazad
Vrh Dno