Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kupi micro hdmi u hdmi konvertor, pa iskoristi običan hdmi kabl. Meni komp nije hteo da radi sa par tih micro hdmi kablova. Sa konvertor kablom radi odlično.

Radi meni ,pojavi se slika ekrana na tv ali nesto brljavi,npr ocu da udjem u youtube on otvori tamo nesto lijevo.nisam znao da moze hdmi preko kompa

Našao sam ubitačnu kombinaciju za moj swiftkey "A ti ako.." hahaha

Koji je ovo bar?

fecmkiA.jpg

Ja msm da je kombinacija tih kratkih reči što se često koriste. Al vidiš npr na m7 mi se to dešava a na m8 na istom nalogu i isto sve neće.

Uzeo sam poweramp pre neki dan, da li postoji opcija da poskida hd cover art za sve albume? Ima da skine missing art, ali na vecini albuma vec imam neke covere sa bednom rezolucijom, ne moram valjda rucno da skidam za svaki?

Ima u opcijama za cover da automatski skida. Ne znam dal ce da ti zavrsi bas za sve pesme ali probaj.

Uspeo sam da resim problem! Uklonio sam karticu koja mi je vezana za google wallet nalog, izlogovao se, obrisao keš, ulogovao se i ponovo uneo podatke kartice. Poweramp od 0.99 je sada na mom telefonu :) Eto, probajte, nadam se da će i ostalima uspeti.

Error retrieving information from server: BM-PPH-01

Ovu grešku dobijem svaki put kad hoću da instaliram paid aplikaciju? Probao sam sa xda sve varijante sa čišćenjem keša svih google servisa, probao da obrišem acc i dodam ponovo ali ništa...

Zna li neko o čemu se radi?

Odakle si obrisao karticu? Nemam Google wallet na telefonu, uvek sam preko weba dodavao kartice. Moram da instaliram Google wallet app na telefon?

Ja koristim ftpserver povremeno kad mi treba transfer neceg ne toliko bitnog.

Inace FolderSync vec poodavno za foldere koji mi trebaju sinhronizovani.

Može li predlog za dva tipa aplikacija:
1. Blokiranje određenih permissionsa aplikacijama

2. Pregled koja aplikacija pristupa senzorima. Neka aplikacija mi pali GPS na svakih nekoliko minuta

Ulogovao sam se na Wallet na kompu, preko weba. Dakle, ulogovao sam se na moj google wallet nalog preko weba, uklonuio karticu, izlogovao se, ulogovao ponovo i vratio karticu. Izvini ako sam bio nejasan u prvom postu (bio sam uzbudjen jer sam rešio problem :)) Javi ishod. Srećno!

Odakle si obrisao karticu? Nemam Google wallet na telefonu, uvek sam preko weba dodavao kartice. Moram da instaliram Google wallet app na telefon?

Ulogovao sam se na Wallet na kompu, preko weba. Dakle, ulogovao sam se na moj google wallet nalog preko weba, uklonuio karticu, izlogovao se, ulogovao ponovo i vratio karticu. Izvini ako sam bio nejasan u prvom postu (bio sam uzbudjen jer sam rešio problem :)) Javi ishod. Srećno!

Probao i neće. Pisao Google timu i čekam odgovor. Očigledno google u svojoj bazi nema tu grešku pa ne znam do čega je. Sredstava imam, kupujem kroz aplikacije ali preko Play-a neće.

Radi meni ,pojavi se slika ekrana na tv ali nesto brljavi,npr ocu da udjem u youtube on otvori tamo nesto lijevo.nisam znao da moze hdmi preko kompa

Aha, to je neki MHL?
Verovatno imas odvojen USB za napajanje. Probaj da ne guras u tv nego neki drugi, npr punjac. Znam da nije sjajno resenje jer nije kompaktno kao sto treba, ali bi ispravljac trebao da resi taj problem.

Našao sam ubitačnu kombinaciju za moj swiftkey "A ti ako.." hahaha

Ja ti kažem, ti ne veruješ ;)

Mogu ja da kucam "a ti ako.. " i neće mi spucavati.

Svako ima svoju kombinaciju i ko kaže da nema ili malo kucka ili ne kucka uopšte ili ne primećuje.

Ja non stop kucam, nemam kombinaciju. Ne pričaju svi tako. [emoji14]
Mada meni ide živce što pamti mailove, URL, Twitter handle, random stavi veliko početno slovo na neku reč itd.

Ovo poslednje je stari bag, nikako da poprave.

To sam i ja primetio sa velikim slovom.

.
Svako ima svoju kombinaciju i ko kaže da nema ili malo kucka ili ne kucka uopšte ili ne primećuje.

Niti kuckam malo, naprotiv, niti "ne primećujem", stvarno mi radi bez problema. Pogotovo od kad sam prešao na kršten telefon.

...
Mada meni ide živce što pamti mailove, URL, Twitter handle, random stavi veliko početno slovo na neku reč itd.

Meni isto pomalo ide na živce to što preterano revnosno ''pamti''. Na Šljamsungu ubiva koliko davi sa pamćenjem i ispisivanjem onoga što ona (tastatura) misli da sam ja mislio da napišem, dok na drugom, inače ''ljuti žuti'', sve radi savršeno i ponaša sa kao prava ''cica kucalica'' :) Tako da cenim da će biti otrešena sa Šljamsunga. Sa tog Šljmsunga bi valjalo sve otresti, pa i njega :)

Niti kuckam malo, naprotiv, niti "ne primećujem", stvarno mi radi bez problema. Pogotovo od kad sam prešao na kršten telefon.

Vojkan i ja onda previše kucamo, pošto nam se za 4-5 dana desi taj bug.

Tako da kontam da je sigurno manje kod ostalih.

Koliko provedes kuckajuci na WhatsApp-u, Viberu, fb messengeru dnevno?
Neprestanog kucanja. Ne ono napišeš, pa čekaš 10 minuta, pa odgovoris, pa opet 10 minuta. Neprestano kucanje.

Poslednja izmena:
Ali kako mi se na istom nalogu samo na drugom telefonu to ne dešava ja ne znam.

Може ли неко да ми да "теленоров цаптуре". Не могу га скинути са маркета, вероватно зато што ми је закуцан на САД тржиште.

Ali kako mi se na istom nalogu samo na drugom telefonu to ne dešava ja ne znam.

Otkud ti to da je do naloga? To je do cache-a i svega šta pravi u svom folderu.

Obrišem skroz SwiftKey i instaliram ponovo i sve šljaka. Isti nalog. Znači onaj cache što se puni u telefonu je problem.

Otkud ti to da je do naloga? To je do cache-a i svega šta pravi u svom folderu.

Obrišem skroz SwiftKey i instaliram ponovo i sve šljaka. Isti nalog. Znači onaj cache što se puni u telefonu je problem.
Aha, pa da logično haha

Vrh Dno