Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja pre jedno 3 nedelje poslao mail developerima textre, kako bi bilo super da imaju scheduled messages i oni kao rekli razmotriće predlog. I sad vidim dodali tu opciju[emoji4] Jel moguće da su uvažili savet?

Jeste, sigurno si jedini koji je to hteo :p

Ne znam, ja ću smatrati da sam ja zaslužan za to[emoji14] Sad ću da tražim još neku funkcionalnost, da proverim[emoji1]

Traži sms delay, da ne ide poruka čim klikneš send nego da možeš da podesiš koliko sekundi imaš fore da stisneš cancel

Traži poruke da su za dz.

Ja imam problem sa kamerom, kad je uključim počne da zuji kao da pokušava fokus da uhvati, e sad, kad uđem u Textru da napišem poruku ona zuji, znači da je Textra pali uvek kad kucamo poruku... Ja sam joj blokirao permission camera i rešio problem. Ali verujem da sad više troši bateriju.

Isto je i kod mene... Neće ni preko telefona (bm-pph-01) ni preko kompa (unexpected error). Pokušao sam čišćenje keša, reinstaliranje GP, uklanjanje i vraćanje google naloga. Takođe sam uspeo da platim temu iz swiftkey, ali direktna plaćanja ne rade. Izgleda da su serveri poludeli zbog navale... Bojim se da nam ne ostaje drugo nego da sačekamo.
Meni neće ni ovako ni preko telefona ni preko računara...

ps. sad sam kupio teme iz swiftkey-a i prošlo je... redovno preko google play neće...

je l vam radi weather2umbrella aplikacija? kod mene umesto temperature pokazuje n/a od juce

Isto je i kod mene... Neće ni preko telefona (bm-pph-01) ni preko kompa (unexpected error). Pokušao sam čišćenje keša, reinstaliranje GP, uklanjanje i vraćanje google naloga. Takođe sam uspeo da platim temu iz swiftkey, ali direktna plaćanja ne rade. Izgleda da su serveri poludeli zbog navale... Bojim se da nam ne ostaje drugo nego da sačekamo.

Pa da, dok mi sačekamo, popusti će proći :)

Možda je mislio da sačekamo sledeći Crni Patak :)

Na jednom fonu mi SwiftKej radi savršeno, a na drugom me ubiva koliko loše radi. A sve isto osim marke fona ... Može li to da utiče na rad?

Preporucite neku dvr/cms aplikaciju za video nadzor koja podrzava i audio.

Hahahaha bojim se da će za sledeći Crni petak opet neki nalozi prestati da rade... Milsim da ćemo čekati da ovaj Crni petak prodje (pa da kupujemo do narednog).

Možda je mislio da sačekamo sledeći Crni Patak :)

Na jednom fonu mi SwiftKej radi savršeno, a na drugom me ubiva koliko loše radi. A sve isto osim marke fona ... Može li to da utiče na rad?

Jel moze neko da baci pogled na permission koje trazi aplikacija aliexpress?
Deluje mi sumnjivo pa ne znam da li da je instaliram.

"Ne mere to bez kabla"... ne bih to ja "mećao" u fon.

a sta ima da ne umem, kliknes na instaliraj i sve sam radi, ali odskoro nece da instalira nista, vrti u prazno, probao sam da ga preinstaliram i opet isto.....

Ja imam problem sa kamerom, kad je uključim počne da zuji kao da pokušava fokus da uhvati, e sad, kad uđem u Textru da napišem poruku ona zuji, znači da je Textra pali uvek kad kucamo poruku... Ja sam joj blokirao permission camera i rešio problem. Ali verujem da sad više troši bateriju.

Cime bese se blokiraju pojedinacne permisije?

Ja sam na custom rom-u (Neat) pa imam u App info opciju modify za permission.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417270172156.png
    uploadfromtaptalk1417270172156.png
    63.9 KB · Pregleda: 375
Koja je app dobra za skidanje sa YT ponekog videa i mp3 fajla?
TubeMate nece da radi.

Jel ima neko problem posle poslednjeg apdejta u Moon + Reader Pro-u sa pozadinskim osvetljenjem dugmica? Nikako se ne gase.

Edit: Proradilo posle restarta fona.

Poslednja izmena:
Imam dva hdmi micro kabla i na oba mi se desavaju iste stvari,tel brljavi sve sam ulazi u aplikacije primac mu se ne smijem.do cega je ovo?

hdmi micro ili usb?

meni se ovo desavalo sa nekoliko kablova na nekim portovima. nikada na kucnom kompu, samo na laptopu i jos jednom kompu na poslu. takodje je ortak imao sa drugim kablom preko power banka.
koliko sam skapirao, jednostavno se neki telefon tako ne gotivi sa kablom i odredjenim usb portom. neki krive masu na uredjaju, a neki kazu da je sam kabl lose povezan.

uzmi drugi kabl i resi problem. ne vredi da se mlatis previse jer resenja nema.

Hdmi micro za tv na taj mislim.zato sam kupio dva za svaki slucaj al vidia izgleda da je do tel,nesto se ne podnose

Nazad
Vrh Dno