Meni neće ni ovako ni preko telefona ni preko računara...
ps. sad sam kupio teme iz swiftkey-a i prošlo je... redovno preko google play neće...
Isto je i kod mene... Neće ni preko telefona (bm-pph-01) ni preko kompa (unexpected error). Pokušao sam čišćenje keša, reinstaliranje GP, uklanjanje i vraćanje google naloga. Takođe sam uspeo da platim temu iz swiftkey, ali direktna plaćanja ne rade. Izgleda da su serveri poludeli zbog navale... Bojim se da nam ne ostaje drugo nego da sačekamo.
Ovako nešto?Preporucite neku dvr/cms aplikaciju za video nadzor koja podrzava i audio.
Možda je mislio da sačekamo sledeći Crni Patak
Na jednom fonu mi SwiftKej radi savršeno, a na drugom me ubiva koliko loše radi. A sve isto osim marke fona ... Može li to da utiče na rad?
Evo, sitnicaJel moze neko da baci pogled na permission koje trazi aplikacija aliexpress?
Deluje mi sumnjivo pa ne znam da li da je instaliram.
Ja imam problem sa kamerom, kad je uključim počne da zuji kao da pokušava fokus da uhvati, e sad, kad uđem u Textru da napišem poruku ona zuji, znači da je Textra pali uvek kad kucamo poruku... Ja sam joj blokirao permission camera i rešio problem. Ali verujem da sad više troši bateriju.
Fala,Ja sam na custom rom-u (Neat) pa imam u App info opciju modify za permission.
Meni je Videoder ok.Koja je app dobra za skidanje sa YT ponekog videa i mp3 fajla?
TubeMate nece da radi.
Ova je odlična. Ne znam gde sam je skinuo, te evo: https://www.dropbox.com/s/t34j35xmllxtn8w/dentex.youtube.downloader.apk?dl=0Koja je app dobra za skidanje sa YT ponekog videa i mp3 fajla?
TubeMate nece da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari