Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja to imam vec 2 meseca. Bela lista ne pomaze,barem meni..

AdAway je uzrok...ubacio sam u White Lists sledece:
*.viglink.com
cdn.viglink.com
viglink.com
i ne desava se vise.

pa, postavi u taskeru uslov da u slučaju da razgovaraš prebaci sa zadrškom, nakon razgovora

Palo mi je na pamet, ali ne znam kako da iskombinujem, pogotovo to sa zadrskom. Inace ovaj Tasker vrijedi svaku paru, sa njim sam namjestio i da iskjucuje TouchWake pri razgovoru (da ne doticem ekran licem), cim se zavrsi razgovor aktivira se opet, i extra radi!

Palo mi je na pamet, ali ne znam kako da iskombinujem, pogotovo to sa zadrskom. Inace ovaj Tasker vrijedi svaku paru, sa njim sam namjestio i da iskjucuje TouchWake pri razgovoru (da ne doticem ekran licem), cim se zavrsi razgovor aktivira se opet, i extra radi!
Dodaj action Task / Wait / podesi trajanje

Hocu sve da probam Messaging aplikacije pa da odlucim koja mi najvise lezi.Instalirao sam Google Messaging, Evolve, Textra....ima li jos sta? Za sada Go SMS djeluje kao najbolji... :)

Да ли је неко пробао овај фајл менаџер?

Sminka izgleda. Fali tu opcija dosta izgleda, ne moze mi zamjeniti Root Explorer, mada ga nisamprobao, ali citajuci feature. Nema SMB, meni jako bitno.

Poslednja izmena:
Sve te GO aplikacije su loše, da ne kažem neku drugu reč...
Koristim tekstru već duže vreme i ne vidim da joj nešto fali od opcija :)

Hocu sve da probam Messaging aplikacije pa da odlucim koja mi najvise lezi.Instalirao sam Google Messaging, Evolve, Textra....ima li jos sta? Za sada Go SMS djeluje kao najbolji... :)

QKSMS probaj i taj. Ja trenutno koristim 2 (kada sam proklet :d ) 7 dana jedan, iducih 7 drugi (QKSMS i EvolveSMS)

Sve te GO aplikacije su loše, da ne kažem neku drugu reč...
Koristim tekstru već duže vreme i ne vidim da joj nešto fali od opcija :)

Salim se malo za GO... :d Probah Evolve, QKSMS, Textra i meni ova nova Google Messaging najvise lezi. :type: Ima material, ne volim mnogo opcija (a sta realno treba za jednu Messaging aplikaciju), jedino da ima pattern lock, bilo bi OK,mada more se zivjeti bez toga :)

Probaj i Sliding SMS (CM Messaging), besplatna je i simpatična. Ja menjam Google, Textra, QKSMS i Sliding.

Eventualno Evolve odskace imore se koristiti, ima Pattern i Scheduled SMS, QKSMS nije vrijedan pomena, ne znam sta ste nasli na njemu, ovo ostalo standard, nista posebno! :)
Probao sam taj Slajding prije, nigdje veze! :)

EDIT: Sta reci, Google najbolje zna :D

Poslednja izmena:
... ne volim mnogo opcija (a sta realno treba za jednu Messaging aplikaciju), jedino da ima pattern lock, bilo bi OK,mada more se zivjeti bez toga :)...
...QKSMS nije vrijedan pomena, ne znam sta ste nasli na njemu, ovo ostalo standard, nista posebno!
A da se ti sam odlucis? :d Sam sebe pobijas u recima...

Odlucio sam se (teska odluka, ali brzo donesena), Google Messaging i to je to. :happy:

Meni je izgleda QKSMS pojeo bateriju od jutros...

Ima li koja lepa Material design SMS app sa podrskom za Dual SIM?

Ja umesto notifikacija pošto koristim free jelte, imam dashclock i onda ekstenzija za series guide i onda mi stoji koje serije izlaze i uvek znam kad i šta :)

nisam bas toliko zagrizen za serije, ali jeste postalo malo teze setiti se sta propustam i kada da gledam.
probao sam par aplikacija i za sada mi je TVShow time najbolje legao. ostale koje sam probao imaju zbrkan interfejs i brdo sarenila pa nije tako jednostavno videti nesto brzo. Nema kalendar, ali ima lepo rasporedjene opcije. Agenda (grupno sta ce biti uskoro od serija), kao i what to watch u kome se nalaze epizode koje nisam obelezio kao odgledane. Naravno, ima i notifikacije koje se mogu podesiti pre ili posle zvanicnog release epizode.

I ja sam skinuo taj TV Show time,za sada mi se cini da je to to a i interfejs izgleda lepo.

Pri prelasku na Lollipop, nestala mi je Galerija sa slikama, i pojavilo se samo Photos.
Kad probam da otvorim to, trazi mi da bude ukljucen Google+ (koji ne koristim, niti planiram).
Ima li nekog drugog nacina da pristupim slikama?

Poslednja izmena:
Скини неку галерија апликацију са продавнице...

Hvala. Nije los (samo sto ga skroluje na dole, malo cudno...)

QuickPic je odlična, kao što je već predložio telep.

Iako imam fabričku, disable-ovana je i koristim QP ali ne može da se namesti da može da joj se pristupa iz kamere (iz preview-a u ćošku), barem ja nisam izvalio kako, što je malo bezveze ali šta da se radi.

Poslednja izmena:
Imam malko glupo pitanje.

Ovo sa slike ne znam da li je novina na KitKatu ili je do Pac rom-a i nije ni bitno, samo me zanima kako da otvorim Chrome u full screenu jer ne vidim opciju za to? Imam problem sto nece da mi downloaduje nesto preko browsera ovako a ne vidim ni u settings kako da udjem.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416262142903.png
    uploadfromtaptalk1416262142903.png
    325 KB · Pregleda: 322
Nazad
Vrh Dno