pa, postavi u taskeru uslov da u slučaju da razgovaraš prebaci sa zadrškom, nakon razgovora
Dodaj action Task / Wait / podesi trajanjePalo mi je na pamet, ali ne znam kako da iskombinujem, pogotovo to sa zadrskom. Inace ovaj Tasker vrijedi svaku paru, sa njim sam namjestio i da iskjucuje TouchWake pri razgovoru (da ne doticem ekran licem), cim se zavrsi razgovor aktivira se opet, i extra radi!
Sve to odradim pre par dana i zaboravim da udarim apply i restart. BozeAdAway je uzrok...ubacio sam u White Lists sledece:
*.viglink.com
cdn.viglink.com
viglink.com
i ne desava se vise.
Да ли је неко пробао овај фајл менаџер?
Hocu sve da probam Messaging aplikacije pa da odlucim koja mi najvise lezi.Instalirao sam Google Messaging, Evolve, Textra....ima li jos sta? Za sada Go SMS djeluje kao najbolji...![]()
Sve te GO aplikacije su loše, da ne kažem neku drugu reč...
Koristim tekstru već duže vreme i ne vidim da joj nešto fali od opcija![]()
A da se ti sam odlucis? :d Sam sebe pobijas u recima...... ne volim mnogo opcija (a sta realno treba za jednu Messaging aplikaciju), jedino da ima pattern lock, bilo bi OK,mada more se zivjeti bez toga...
...QKSMS nije vrijedan pomena, ne znam sta ste nasli na njemu, ovo ostalo standard, nista posebno!
Ja umesto notifikacija pošto koristim free jelte, imam dashclock i onda ekstenzija za series guide i onda mi stoji koje serije izlaze i uvek znam kad i šta![]()
Imas da podesis nacin skrola, settings browseHvala. Nije los (samo sto ga skroluje na dole, malo cudno...)
Mores ti namjestiti u opcijama da skroluje i u desnoHvala. Nije los (samo sto ga skroluje na dole, malo cudno...)
Imas da podesis nacin skrola, settings browse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari