Користим ја и баш одговара што је овако супер једноставна апликација.Da li je neko probao novu aplikaciju za SMS, Messenger od Google-a? Ja je koristim 3dana I prezadovoljan sam. Do tada sam mesecima koristio QKSMS+.
Textra je potpuno ista kao QKSMS koja je jos u beta fazi I dostupna samo testerima. Meni se ona nekako vise svidela od Textre.Probao je i izbrisao.
Koristim Textru, ako nisi isprobaj je, ona ti je Messenger na steroidima i mnogo kvalitetnije rešenje za sms i mms.
Jel moze link?Da li je neko probao novu aplikaciju za SMS, Messenger od Google-a? Ja je koristim 3dana I prezadovoljan sam. Do tada sam mesecima koristio QKSMS+.
Srećom na vrijeme se otarasih AMOLED ekrana [emoji1]Google i crna su no no, zar ne vidite da je ceo lolipop beo.
Nije loša, ali Texrta i dalje ostaje No1.Da li je neko probao novu aplikaciju za SMS, Messenger od Google-a? Ja je koristim 3dana I prezadovoljan sam. Do tada sam mesecima koristio QKSMS+.
Za QKSMS?Jel moze link?
Nije loša, ali Texrta i dalje ostaje No1.
Ja koristim Moon + Reader Pro i za knjige i za stripove.Jel moze neka preporuka za stripove, jel perfect viewer najbolji ? Nisam ih jos nikad citao i sad me nesto privuklo da probam i ako neko ima neki dobar sajt za skidanje istih neka mi pusti u pvt hvala[emoji5]
Jel moze neka preporuka za stripove, jel perfect viewer najbolji ? Nisam ih jos nikad citao i sad me nesto privuklo da probam i ako neko ima neki dobar sajt za skidanje istih neka mi pusti u pvt hvala[emoji5]
Postoji li aplikacija ili način da sve slike u kontaktima zamjenim jednom, a da ne editujem jedan po jedan kontakt naravno? Prije dve godine koristio sam MIUI ROM na HTC Desire i bila je jedna opcija da se dodijele nasumične slike/grafike kontaktima i od tada večina mojih kontakata ima neke šašave slike androida. Najčešće kontaktiranima sam dodijelio nove fotke ali ove ostale su me počele smarati pa sam mislio odrediti jednu default sliku koja bi bila za sve kontakte.
Ja probao skoro sve SMS aplikacije i EvolveSMS mi je najbrža (telefon mi ima 384Mb RAM), najkompletnija, sa "minimal" izgledom.
Meni ovo pomaže ali nađi pro verziju.Postoji li aplikacija ili način da sve slike u kontaktima zamjenim jednom, a da ne editujem jedan po jedan kontakt naravno? Prije dve godine koristio sam MIUI ROM na HTC Desire i bila je jedna opcija da se dodijele nasumične slike/grafike kontaktima i od tada večina mojih kontakata ima neke šašave slike androida. Najčešće kontaktiranima sam dodijelio nove fotke ali ove ostale su me počele smarati pa sam mislio odrediti jednu default sliku koja bi bila za sve kontakte.
Mozes da uradis to a i jos par simpaticnih fora sa programom 'HushSMS'(na slici Zelenom bojom okvireno,to je stavka za Flash SMS)Znam da je ranije na obicnim telefoima bilo moguce da posaljes sms a da je primalac ima samo na ekranu i kada pokusa da je sacuva ona se izgubi, da li postoji neka app za android?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari