Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li je neko probao novu aplikaciju za SMS, Messenger od Google-a? Ja je koristim 3dana I prezadovoljan sam. Do tada sam mesecima koristio QKSMS+.

Da li je neko probao novu aplikaciju za SMS, Messenger od Google-a? Ja je koristim 3dana I prezadovoljan sam. Do tada sam mesecima koristio QKSMS+.
Користим ја и баш одговара што је овако супер једноставна апликација. :)
Иначе сам користио hangouts.

Probao je i izbrisao.
Koristim Textru, ako nisi isprobaj je, ona ti je Messenger na steroidima i mnogo kvalitetnije rešenje za sms i mms.
Textra je potpuno ista kao QKSMS koja je jos u beta fazi I dostupna samo testerima. Meni se ona nekako vise svidela od Textre.
Ali kad sam probao ovaj Messenger odusevio sam se.

Primetio sam da mi se neke poruke nisu poslale preko njega (na 100 poslatih, 3 neuspesno poslate) dok sa QKSMS sve super radilo. Mozda je I do sistema, sad sam na Lollipopu.

Meni se kod novog messengera ne svidja sto nema crna verzija ili ja nisam uspeo da nadjem

Google i crna su no no, zar ne vidite da je ceo lolipop beo.

Jel moze neka preporuka za stripove, jel perfect viewer najbolji ? Nisam ih jos nikad citao i sad me nesto privuklo da probam i ako neko ima neki dobar sajt za skidanje istih neka mi pusti u pvt hvala[emoji5]

Jel moze neka preporuka za stripove, jel perfect viewer najbolji ? Nisam ih jos nikad citao i sad me nesto privuklo da probam i ako neko ima neki dobar sajt za skidanje istih neka mi pusti u pvt hvala[emoji5]
Ja koristim Moon + Reader Pro i za knjige i za stripove.

Postoji li aplikacija ili način da sve slike u kontaktima zamjenim jednom, a da ne editujem jedan po jedan kontakt naravno? Prije dve godine koristio sam MIUI ROM na HTC Desire i bila je jedna opcija da se dodijele nasumične slike/grafike kontaktima i od tada večina mojih kontakata ima neke šašave slike androida. Najčešće kontaktiranima sam dodijelio nove fotke ali ove ostale su me počele smarati pa sam mislio odrediti jednu default sliku koja bi bila za sve kontakte.

Postoji li aplikacija ili način da sve slike u kontaktima zamjenim jednom, a da ne editujem jedan po jedan kontakt naravno? Prije dve godine koristio sam MIUI ROM na HTC Desire i bila je jedna opcija da se dodijele nasumične slike/grafike kontaktima i od tada večina mojih kontakata ima neke šašave slike androida. Najčešće kontaktiranima sam dodijelio nove fotke ali ove ostale su me počele smarati pa sam mislio odrediti jednu default sliku koja bi bila za sve kontakte.

Da se nadovezem na ovaj post jer i mene ovo zanima. Isto sam tako instalirao neki rom i dobio neke bzv slike za kontakte, imao sam srece jer oni kontakti koji su imali slike ostale su im slike, mene nervira sto nisu kod svih isti kvalitet slike i sto Google sam skrnavi neke slike koje se rucno postave, da li neko zna nacin da se postave koliko toliko kvalitetne slike(da se ne vide pixeli)?

Meni ovo pomaže ali nađi pro verziju.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater

Tek sad vidim da hoćeš jednu sliku na sve kontakte.... Ova App će pomoći Kreletu

Poslednja izmena:
Ja poceo koristiti Google Messaging, jeste da je ogranicena ko balkon, nesto sam postao u fazonu material designa :D

Pa i većina ostalih sms aplikacija je u material fazonu. Prva textra, vidim i evolve itd.

Ja sam se vratio na onaj sliding messaging. Ispeglali su ga potpuno. Sada radi bez problema. Nije material, ali je zanimljiv dizajn i pregršt opcija ima.

Koristi li neko menadzer za bookmarks i koji?

Koristim vise brauzera i postalo je ludilo sa njihovim bekapom :)

Da li postoji neka aplikacija koja "killuje" aplikaciju tj. gasi je posle nekog vremena(da ima tajmer) ?
Android 4.2.1

Probao sam neki sleep timer, ali ne radi.

Jedino greenify ima smisla za to što hoćeš.

Znam da je ranije na obicnim telefoima bilo moguce da posaljes sms a da je primalac ima samo na ekranu i kada pokusa da je sacuva ona se izgubi, da li postoji neka app za android?

Znam da je ranije na obicnim telefoima bilo moguce da posaljes sms a da je primalac ima samo na ekranu i kada pokusa da je sacuva ona se izgubi, da li postoji neka app za android?
Mozes da uradis to a i jos par simpaticnih fora sa programom 'HushSMS'(na slici Zelenom bojom okvireno,to je stavka za Flash SMS)

Prilozi

• Screenshot_2014-11-16-19-55-27.png
    Screenshot_2014-11-16-19-55-27.png
    41.7 KB · Pregleda: 327
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno