Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

+1

Kod mene radi i izgleda lepo...
Servisi prave problem ako se ovako ažuriraju, a store do sada nikada nije...

radi normalno. izgleda malko izmenjeno., ništa epohalno. ostaviću ga sigurno na fonu.

Pojedincima se javlja black screen, kod mene isto dobro radi.

Pitanje ima li neka aplikacija koja moze ds manipulise notifikacijama, konkretno mi treba da iskljucim notifikacije kada uradim screenshot?

piše da na android L zeza. videćemo. mislim playstore

imate li predlog kako da isključim screenshot dugme? u pitanju je soft button naravno.

Poslednja izmena:
Ima li neki notification blocker a da nije za xposed. Ne mogu da vjerujem da nisu to omogucili na slimu.

Kako misliš selektivno? Ne sećam se šta ima u cm

[YOUTUBE]0N5AI-0x3c4[/YOUTUBE]

jos samo android 5 da izbace

Pa status bar nema veze sa Play Store-om, već OS-om na telefonu.

Kako pushbullet boji?

I to što kažeš, ali rekao bih da bi onda morali da izostave podršku za sve uređaje pre Android 4.0 (što im nije u interesu, jer puno ljudi i dalje ima Android 2.3). Nijedna Google aplikacija ne boji statusbar, verovatno zbog veće kompatibilnosti.

Ja ne znam ni za jednu osim pushbulleta i to je baš bez veze :)

Hoće li biti to na nivou sistema u L?

Ja ne znam ni za jednu osim pushbulleta i to je baš bez veze :)

Hoće li biti to na nivou sistema u L?

Da, mislim da je pushbullet jedna od retkih ne-preinstaliranih aplikacija koja ima takvu mogućnost. Kod HTC One sistemske aplikacije menjaju boju statusbar-u, ali ne i one koje su naknadno instalirane (osim Pushbullet).

Rekao bih da hoće, barem se tako priča.

Koristim Tinted Status Bar xposed modul za bojenje status bara. Posto mi je bezveze da samo neke HTC aplikacije imaju tu opciju.. Kod vecine popularnih aplikacija sam uskladi boju sa navigation barom, a naravno moze za svaku aplikaciju posebno da se podesi zeljena boja.

Koji su sad ovo jadi, ne mogu da updateujem aplikacije sa Google Playa, error 941, a instalacija novih app je moguca. Da li je i kod drugih tako?

kod mene problem sa fb aplikacijom, posrce mi celu bateriju. koristio sam je mozda 20 minuta za dva dana, a posle ekrana je najveci potrosac

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412960520175.png
    uploadfromtaptalk1412960520175.png
    237.5 KB · Pregleda: 321
  • uploadfromtaptalk1412960535584.png
    uploadfromtaptalk1412960535584.png
    174.7 KB · Pregleda: 317
Meni uopste nece da instalira ovaj novi play store. Probao sam da obrisem stari pa onda i nece ni tada.

Pa nije htelo na taj nacin pa sam onda obrisao.

Moralo bi da mozes da instaliras, jedino ako se "potpis"aplikacije razlikuje. Ako vec obrises stari onda ovu ubacis u sistem/app i postavis permissions koje su bile za prethodni.

Nema potrebe brisati, dovoljno je obrisati keš i podatke stare verzije marketa i samo instalirati novi Google play ...

Sve sam to probao i nece.

Nadam se da su isparvili wakelockove, mores li sta potvriditi telep ? :)

Nazad
Vrh Dno