Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa ne brises 50 konverzacija dnevno. Bolje da su vratili onaj lockscreen quick reply.

Ono kao na iOS 8 sto ima, kad ispadne odozgo i odmah mozes da odgovoris, to je bilo vrh. Mnogo mi je lepse nego ovako kad iskace na sred ekrana.

Ono kao na iOS 8 sto ima, kad ispadne odozgo i odmah mozes da odgovoris, to je bilo vrh. Mnogo mi je lepse nego ovako kad iskace na sred ekrana.

Jesi li probao 8sms? On podržava odgovaranje na poruku direktno iz notifikacija. Zato mi je praktičan i njega koristim. Odlično je u kombinaciji sa Heads Up Notifications Xposed modulom (samo Android 4.4).

8sms i Heads Up Notifications mi deluju fino na Nexusu tj. na nekom AOSP romu a na skinovanon Androidu mi nekako deluje skrpljeno kad se stavi sve to. Textra sa Material dizajnom mi izgleda bruka, dođe mi opet da uzmem Nexus 5 (samo sad neki na kome ne drči vibracija) samo da bih prvog dana mogao da stavim Android L stock image. :D

Na Galaxy App store od danas mogu da se skinu HERE mape. Još uvek je beta i nema Srpski govor u navigaciji. Probao sam ih malo danas u offline modu i zadovoljan sam kako to radi...

Ajde dajte predlog za neki dobar image editor. Znaci nemora nista komplikovano samo da ima basic opcije i da mogu nešto na slici da zatamnim.

Mada moze i predlog za neki plaćeni bolji... ;)

Pixlr express i snapseed
Edit: ta dva su ti bolja od mnogih koji se plaćaju.

Poslednja izmena:
Ajde dajte predlog za neki dobar image editor. Znaci nemora nista komplikovano samo da ima basic opcije i da mogu nešto na slici da zatamnim.

Mada moze i predlog za neki plaćeni bolji... ;)

Snapseed

Sta se desava kad se vrate poruke pomocu ove app: pojave se u inboxu?

Da.

Može to i Titanium Backup.

Fino izgleda :)
Sviđa mi se u kom pravcu ide Android da ovim material izgledom...

Poslednja izmena:
Ево линка ко хоће да инсталира:

Едит: боље не, не ради како треба.

Poslednja izmena:
Ne znam, kod mene neće da radi kako treba. Morao sam da vratim bekap.

Vrh Dno