Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mogu da potvrdim da neće raditi. Pomerio sam datum na 30. oktobar, kaže da je verzija istekla.
Edit : sad kada opet vratim na normalu, ista priča, this version has expired :)

Poslednja izmena:
Jel se dešava nekom da mu SwiftKey zabode povremeno? Ispritiskam slova normalnom brzinom a ona ispisuje svako slovo po sekundu, tako bude reč - dve i onda se vrati u normalu.

Ko jos koristi swift.. ;) od kada je postala free nije vise ista.

Gledao si teme u swype :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412138500908.jpg
    uploadfromtaptalk1412138500908.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 382
jesam :). onda skoči?
mada evo već 2h je prošlo i preko 90 MB je. ima veze i što telefon ima 2 giga rama, ali svejedno je teži od swiftkeya

jesam :). onda skoči?
mada evo već 2h je prošlo i preko 90 MB je. ima veze i što telefon ima 2 giga rama, ali svejedno je teži od swiftkeya

Ostane aktivan playstore proces. Od kako su uveli kupovinu tema, tako je. Inače je neki prosek 50-60MB (više-manje).

Aha na to misliš. On je bio 7 MB od ovih 100 :D

Uradio vise puta ali nije vredelo, ali sto je jos gore uradio sam i factory reset pa ni to nije pomoglo :/

meni počeo iz čista mira force close na Play services. Ubi me 2 dana. nakon instalacije radi 5 minuta pa krene. ovo su momenti kada se telefon lupa o zid. Živci popuštaju :)

meni počeo iz čista mira force close na Play services. Ubi me 2 dana. nakon instalacije radi 5 minuta pa krene. ovo su momenti kada se telefon lupa o zid. Živci popuštaju :)
E bas to :) Al tebi bar radi 5 min, meni se FC odma cim iscrta interfejs..trpeo sam dva dana i onda flesovao novi ROM.

Da ne jurim kroz temu .. Treba drugaru SMS aplikacija koja podrzava dve kartice. Kaze iz Textra ne vidi sa koje salje.

Thx unapred ;)

Gosms pro. Nema dalje.

@masinac, ali ja ne mogu flesovati rom posto je Alcor fablet sa mtk8312. Znači, za ovo nema ništa i nigde. A nisam uradio backup roma i sad se smaram. Cimnuo lika što mi prodao da menjam a i pisao na Alcor support pa ćemo videti. Inače, da ne ureknem, našao sam neku verziju GP servisa koji evo radi. Ali me strah da updateujem Gapps da ne poludi.

Poslednja izmena:

isti problem,nastao nakon upgrade-a,iscimam se sa resetom i na kraju skontam da je do xposed-a,tacnije do moda disable location consent

Postoji li neki program koji je zamena za flash player za android? Hvala

Znam,ali ja ne gotivim taj amazon store. Vise volim da mi je sve zakaceno za google akaunt i ps.

Da, ali aplikacija koja košta 12 dolara je skupa i ja je uzmem na Amazon-u za dz. Nebitno gde je važno je da je pro legalna verzija.

Da, ali aplikacija koja košta 12 dolara je skupa i ja je uzmem na Amazon-u za dz. Nebitno gde je važno je da je pro legalna verzija.

da, to je najvažnije :) EDIT: mislim to da je legalna :p

Inače, googlanjem nađem da krešovanje servisa dolazi od WIFI & mobile network location. i stvarno, kad štikliram kućicu momentalno force close, odštikliram i upozorenje nestane.
Apsolutno ne kapiram kako sad od jednom to ne radi!!!
ne, nije samo do ovoga. Sto mu vukova sa Ontarija

Poslednja izmena:
Gosms pro. Nema dalje.

@masinac, ali ja ne mogu flesovati rom posto je Alcor fablet sa mtk8312. Znači, za ovo nema ništa i nigde. A nisam uradio backup roma i sad se smaram. Cimnuo lika što mi prodao da menjam a i pisao na Alcor support pa ćemo videti. Inače, da ne ureknem, našao sam neku verziju GP servisa koji evo radi. Ali me strah da updateujem Gapps da ne poludi.
Džaba tebi što ćeš naći drugu verziju kada će se oni sami update na najnoviju.

Inače, googlanjem nađem da krešovanje servisa dolazi od WIFI & mobile network location. i stvarno, kad štikliram kućicu momentalno force close, odštikliram i upozorenje nestane.
Apsolutno ne kapiram kako sad od jednom to ne radi!!!
ne, nije samo do ovoga. Sto mu vukova sa Ontarija

Google location service i sva ****** u vezi sa njim. Ugasim u settings i bar tri servisa za lokaciju i dalje drndaju.
Pobio sam sve sa Disable Service app i nek se nose. Nema više greške u play store...
Kad bi mogao android da se koristi bez gapps cenim da bi radio u glavu bolje.

Ima odlican modul za xposed, zove se Wakelock Terminator. Radi perfektno a slicna je funkcija kao Disable Service app. Blokira taj googletov wakelock ali sve sto je vezano za lokacije funkcionise.

Hmm pogledaću jer već koristim xposed.

edit: vidim da nije besplatan modul

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno