Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam na 4.8.3, update od pre dva dana i ne primetih nista novo. Koja je to verzija?

Znači da ne radimo update? Vidim da se i na ps žale.

Žale se na dizajn, nepreglednost, nekima puca app, neki ne mogu da rade upload slika na forume...

Tako je da svakim apdejtom, nekome donese probleme, a nekome sve ispravi :)

A i to što kažeš...

verovatno imate pro verziju koja je (izgleda) prestala da se azurira!?
bitno da sam im dao pare za dve verzije svojevremeno.

Ja sam imao onu verziju koja je morala da se kupi kad nije postojala free verzija, i evo šta je ispalo od nje xD

Ne mogu nikako da isključim notifikacije za tapatok, non stop mi zvoni.

Postoji tema za Tapatalk.

E sad, mozemo da se dogovorimo gde ce da se pise o Tt, ali u osnovi to može da bude samo jedno mesto.
Predlozi, sugestije, zelje..?

Postoji tema za Tapatalk.

E sad, mozemo da se dogovorimo gde ce da se pise o Tt, ali u osnovi to može da bude samo jedno mesto.
Predlozi, sugestije, zelje..?

U pesebnoj temi koja za to služi.

Ne mogu nikako da isključim notifikacije za tapatok, non stop mi zvoni.
I meni tako bilo, jedino ovako uspem da ih isključim:

Prvo uključi notifikacije, globalno, u settings.. Pa odi na svaki forum koji imaš dodat pa u @notifications od foruma ugasi notifikacije, pa tek nakon toga ugasi u globalni settings notifikacije.

Zna li neko neku aplikaciju za TV serije koja će da me obavesti kada je emitovana nova epizoda?

Ima dosta sličnih aplikacija koje su free ali mislim da za notifikacije većina mora da bude paid.

A da li ima slična aplikacija vezana za muziku, koja će me obavestiti kada treba da izađe npr. novi album od nekog izvođača ili grupe?

Ја користим Series Guide у комбинацији са екстензијом за Dash Clock или Chronus и ради посао.

A da li ima slična aplikacija vezana za muziku, koja će me obavestiti kada treba da izađe npr. novi album od nekog izvođača ili grupe?

Meni to Spotify radi, doduše, mislim na mail da obaveštavaju, nisam ga koristio već neko vreme :)

Postoji li novije od ovoga:
Android L Keyboard 3.1.20009 APK (Updated: July 3, 2014)

Koja je poslednja verzija Google Play servisa i da li neko može da okači apk negde da preuzmem?

Od jutros su mi isti nestali iz telefona, sve Google aplikacije su prestale da rade, a ne mogu dodati Google nalog da ih preuzmem sa stora, jer se jednostavno ništa ne desi kada kliknem na Add account --> Google.

Nadam se da cu biti jasan :) Interesuje me instalacija default emotikona u fon ,znaci ne emoji tastatura i sl djubrad sa smajlicima sa fba i whatsappa ,vec defaultnih emotikona ,ima ih dosta ljudi ,skapirao sam i kod sestre na jelly beanu (galaxy grand) ,ali njih ,kada mi neko zalepi u smsu ili na instagramu ja ne vidim da postoje ,u najboljem slucaju vidim prazan kvadratic ,a kod njih se vide kao oni stari graficki "crno beli" smajlici ... Btw interesuje me za htc evo3d ? :)) je l neko mozda cackao sta oko toga nadam se da nisam bio konfuzan :$ ?

Vrh Dno