luka74
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2012
- Poena
- 265
Super app! Thanks za informacijuSkinite PrinterShare sa Amazon-a dok je još free! Ja sam koristio piratsku verziju, ali ova je mnogo bolja. Odlična i vrlo korisna app!
Super app! Thanks za informacijuSkinite PrinterShare sa Amazon-a dok je još free! Ja sam koristio piratsku verziju, ali ova je mnogo bolja. Odlična i vrlo korisna app!
Ništa. Baš je super i korisna aplikacija. Super radi i preko WiFi ja i preko otg kabla.Super app! Thanks za informaciju![]()
Export imenika i onda import na gmail nalog ?
Imam neki duos i ubacio sam mu neki custom rom koji mi odgovara, u uglu ekrana treba da stoji koja je kartica aktivna ali ovde ono sto je bilo po default je promnjeno pa mi smeta, da li postji neka aplikacija koja to ispisuje na ekranu i da bude kako ja hocu?
Moze li mi neko preporuciti pouzdanu android aplikaciju za booking smestaja po evropskim gradovima. Cuo sam da se ove aplikacije uveliko koriste, pa bih voleo da rezervisem smestaj na ovaj nacin.
Booking.com
Zar ne može da se ceo imenik bekapuje na SD karticu, pa se ona prebaci u nov telefon i onda se odatle uveze u imenik?Koje aplikacije su se pokazale kao najbolje iz vaseg iskustva za transfer celog imenika iz telefona i sa sim kartice na drugi novi android telefon?
Hvala unapred.
Pored booking-a ima jos dosta, ali ova nekako objedinjuje sve te .... Mozda ne najsrecniji UI ....
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotelscombined.mobile
Chrome APK Packager
Description
Chrome APK Packager is a convenient way to produce Chrome ARChon Custom Runtime packages directly from your phone.
You can generate chrome packages from either APKs on your phones storage, or from apps installed on your phone (It will pull APK)
https://play.google.com/store/apps/details?id=me.bpear.chromeapkpackager
Upravo zbog toga sam se vratio na predhodnu verziju.Login zauzima pola ekrana onome ko ne koristi njihov login
Staro je bilo preglednije.
Edit: i da dodam, ne klizi k'o pre
fain2daniel@ najbolja ti je app super backup za kontakte, sms....
Neznam kako me nerazumete, uvek gore u statusnoj traci stoji da li je aktivna sim1 ili sim2. Dailer koji koristim je za jedan sim ali to nema veze jer i na originalnom rom-u je bilo tako, podesis da svi pozivi idu sa sim1 ili sim2. Neznam da li me razumete.
Kakav novi? Ja nemam update.Meni se svidja ovaj novi ttBas je fensi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari