Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam neki duos i ubacio sam mu neki custom rom koji mi odgovara, u uglu ekrana treba da stoji koja je kartica aktivna ali ovde ono sto je bilo po default je promnjeno pa mi smeta, da li postji neka aplikacija koja to ispisuje na ekranu i da bude kako ja hocu?

Da li postoji app za nadzor pristupa (u mom slucaju mikrofona, tj koje aplikacije imaju dozvolu koriscenja mikrofona)

Imam neki duos i ubacio sam mu neki custom rom koji mi odgovara, u uglu ekrana treba da stoji koja je kartica aktivna ali ovde ono sto je bilo po default je promnjeno pa mi smeta, da li postji neka aplikacija koja to ispisuje na ekranu i da bude kako ja hocu?

kako aktivna? u podesavanjima mozes da podesis koja kartica je za pozive i sms, a koja za data. nema aktivne i neaktivne.
u calleru imas mogucnost da te pita svaki put ili da koristi default iz podesavanja. takodje neke sms aplikacije podrzavaju dual sim, a neke ne.

Ne radi se o tome, vec da li postoji neka app koja ce statusnoj traci da pokazuje koja je kartica trenutno aktivna?

Nisam nikad imao dual sim telefon, ali valjda je poenta tog telefona da obe kartice budu istovremeno aktivne? :O

Лепо ти човек каже нема активна и неактивна. Обе су активне истовремено. Можеш само да штелујеш која је дифолтна за позиве, поруке и интернет.

Poslednja izmena:
Moze li mi neko preporuciti pouzdanu android aplikaciju za booking smestaja po evropskim gradovima. Cuo sam da se ove aplikacije uveliko koriste, pa bih voleo da rezervisem smestaj na ovaj nacin.

Booking.com

Koje aplikacije su se pokazale kao najbolje iz vaseg iskustva za transfer celog imenika iz telefona i sa sim kartice na drugi novi android telefon?
Hvala unapred.
Zar ne može da se ceo imenik bekapuje na SD karticu, pa se ona prebaci u nov telefon i onda se odatle uveze u imenik?

Naravno da može...

Novi tapatalk. Pretumbali su ga, ništa nije gde je bilo. Jedva nađoh benchmark. :)

Login zauzima pola ekrana onome ko ne koristi njihov login :)

Staro je bilo preglednije.

Edit: i da dodam, ne klizi k'o pre

Poslednja izmena:
fain2daniel@ najbolja ti je app super backup za kontakte, sms....

Neznam kako me nerazumete, uvek gore u statusnoj traci stoji da li je aktivna sim1 ili sim2. Dailer koji koristim je za jedan sim ali to nema veze jer i na originalnom rom-u je bilo tako, podesis da svi pozivi idu sa sim1 ili sim2. Neznam da li me razumete.

Meni se svidja ovaj novi tt :D Bas je fensi.

fain2daniel@ najbolja ti je app super backup za kontakte, sms....

Neznam kako me nerazumete, uvek gore u statusnoj traci stoji da li je aktivna sim1 ili sim2. Dailer koji koristim je za jedan sim ali to nema veze jer i na originalnom rom-u je bilo tako, podesis da svi pozivi idu sa sim1 ili sim2. Neznam da li me razumete.

Dw dialer pro i cepaj. Neprikosnoven za dual sim.

Ni ja...

Novi po izgledu
ba1f0e08379dec521915875331660632.jpg

Vrh Dno