Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odardio sam to po vasem i Google Play sad radi kao zmaj.Gmail nije potreban a za Youtube mi kaze da nema mesta na romu.
Jos 5mb slobodnih na romu po titanijumu.

Poslednja izmena:
Koliko troši viber megabajta na 10 min razgovora npr?

meni su na moru drugari izarčili net samo tako. skoro sat vremena pričali i ode 400 mb.

Sada sam testirao, na hangoutsu je 6 minuta 2.9mb.

Preko koje aplikacije smatrate da je najbolji kvalitet voice call-? Ja mislim da je viber najbolji.

Skyscanner ili Kayak.
Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/

Trazio sam ponude tokom decembra, nebitan mi je tacan dan posto idem u soping, ali su sve cijene poprilicno visoke :(

Probao sam Viber, Hangouts, ali mi je Skype ubedljivo najbolji za voice call. Prosto ne mogu da verujem koliko je razgovor kvalitetan i još jedna jako bitna stvar... Trošenje baterije je zanemarljivo!

Dva puta mi se srusio Google Play,ne pamtim da je toga bilo ranije.Citao sam o nekoj igri i bilo je videa tamo ali ga nisam pokretao jer nemam trenutno Youtube.

Aplikacija Trgovina Google Play (postupak com.android.vending) neocekivano je zaustavljen.Pokusajte ponovo.

I na kraju koja je najisplatljivija aplikacija za pričanje preko neta? Koja najmanje troši?

ljudi pomagajte

slucajno sam sa home screen-a izbrisao ikonicu za meni sa aplikacijama,i sad ne znam kako da je vratim. koristim nova launcher. kako da povratim tu ikonicu??
evo ovako mi je izgledao home
Screenshot_2014-09-03-16-10-16.jpg

Zadrži prst na home screenu, klikni na nova actions i nađi app drawer ;)

Nema na čemu :d

Preko koje aplikacije smatrate da je najbolji kvalitet voice call-? Ja mislim da je viber najbolji.
nisam viber koristio, a hangouts nisam na 3g (na wifi je vrlo dobar), ali sam skypeom na 3g veoma zadovoljan. bio sam prilično iznenađen kvalitetom.

Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/

Trazio sam ponude tokom decembra, nebitan mi je tacan dan posto idem u soping, ali su sve cijene poprilicno visoke :(

mislim da ni u jednoj aplikaciji tog tipa nećeš naći lowcost kompanije.

Da li i dalje dolazi do prekida veze u toku razgovora na hangoutu kada se prebaci sa Wi-Fi na 3G? Kod skajpa taj je prelaz neprimjetan.

Mene zanima potrosnja, ****s kvalitet ako mi potrosi boga oca na 3g.

Kako nema kad je ja koristim dugo i uvek vidim i Ryanair, Wizz air itd itd?

8y5e5ymu.jpg

Verovatno trazi po pogresnim aerodromima.

Trazio sam letove prema Becu iz BG-a :(

Npr jedino sto sam dobro nasao je povratna karta iz Banja Luke do BG-a.

SkyScanner je nasao za 53.18 Evra, a Kayak za 64 Evra. Prevoznik AirSerbia.

U istom periodu iz BG-a za Bec je 171 Evra.

Poslednja izmena:
Ja nikad ne letim iz Srbije zato sto je bezobrazno skupo. Odem do Budimpeste i ustedim dobrano nekad. Sve zavisi.

Dajte neku krstenu aplikaciju za tv,onaj skiti nema l;os izbor kanala ali je sve ostalo uzasno.
Sto se tice alarma,ima li neki po mogucstvu free,da me budi kad je iskljucen,jer ovaj stock to ne radi,vec mora biti upaljen.

Poslednja izmena:
Zanimljivo,glupa nokia se palila da me budi a pametni huawei to nije sposoban.:p

Pa to samo symbian ima, i da li blackberry nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno