wucinac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 169
Isto. Nema razlike. Zvuk kasni. Ostalo je sve u redu. Cak i na 3G mrezi gde viber zna da zeza, hangouts radi super.A posle u toku razgovora?
Isto. Nema razlike. Zvuk kasni. Ostalo je sve u redu. Cak i na 3G mrezi gde viber zna da zeza, hangouts radi super.A posle u toku razgovora?
Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/Skyscanner ili Kayak.
Aplikacija Trgovina Google Play (postupak com.android.vending) neocekivano je zaustavljen.Pokusajte ponovo.
Zadrži prst na home screenu, klikni na nova actions i nađi app drawer![]()
nisam viber koristio, a hangouts nisam na 3g (na wifi je vrlo dobar), ali sam skypeom na 3g veoma zadovoljan. bio sam prilično iznenađen kvalitetom.Preko koje aplikacije smatrate da je najbolji kvalitet voice call-? Ja mislim da je viber najbolji.
Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/
Trazio sam ponude tokom decembra, nebitan mi je tacan dan posto idem u soping, ali su sve cijene poprilicno visoke![]()
Instalirao sam obe, ali vidim da nema prevoznika poput wizzaira i ostalih low cost komlanija. Oskupe su ponude ili ja ne znam traziti :/
Trazio sam ponude tokom decembra, nebitan mi je tacan dan posto idem u soping, ali su sve cijene poprilicno visoke![]()
Treba mi neka app za gledanje utakmica online ima neko nesto provereno da radi?
Alarm Clock Xtreme besplatan danas na amazonu.
Ako je to ovaj,i ovde je free.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free&hl=sr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari