Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ili... Gmaps pa napravis snimak kad si na WiFi ili igo.

Edit: plan plus je odličan, ucrtan je i gradski prevoz. Bedak jedino što treba net.

Poslednja izmena:
Ili... Gmaps pa napravis snimak kad si na WiFi ili igo.

Edit: plan plus je odličan, ucrtan je i gradski prevoz. Bedak jedino što treba net.
Ali mape se kesiraju I net ti treba samo za pretragu sto jako malo utice na potrosnju. Isto kao gmaps. U suprotnom kao dobro resenje bi mogao da prodje navigator koji radi Sa open street maps koje kao mape uopste nisi lose ...nedostatak je Mali broj adresa u internoj bazi zbog cega Nam opet treba net I info od gmaps.

EDIT: setih se, mozda to I nije pravilo Ali ja plan plus nisam uspeo da instaliram na uredjaj vece rezolucije od 480x800 a da on radi bez flickovanja.

Poslednja izmena:
Treba mi neka app za gledanje utakmica online ima neko nesto provereno da radi?

Imate sopcast, stream tj kanal nađete na sportlemon

Makaki gledao sam jedno 15 min mozda i to neki HD preko sopcasta i sad vise nmg nista da nadjem...
Treba bi SK1

Bas su zakomplikovali video poziv preko vibera. Nema opcija kao u skajpu da kliknes na video poziv, nego moras da pozoves pa da onda ukljucis video. Bezveze. Al bolje ista nego nista.

Odličan je novi Hangouts. Dodali su i voice pozive i redizajnirali su aplikaciju.

Ja nisam primetio razliku u dizajnu. A jel do sada nisu bili voice pozivi?

Lol kako ne primecujes razliku kada je aplikacija totalno drugacija.

Šta ja to onda imam koji đavo:) a uradio update pre 2 dana.

Danas je izašao novi update. Verovatno će uskoro da ti ponudi noviju verziju.

Evo sad sam ga update-ovao. Deluje lepo. Kakav je kvalitet poziva u odnosu na skype i viber?

To je verovatno samo za n5 izašao, ja sam našao apk na Android police pa sam ručno to odradio :d

Konacno krsteniji UI. :d Nije samo za N5 i meni je na n4 prijavilo update. Koja vam je verzija WatzAp-a :) Vidim na netu uveliko izlaze nove a na mom Play-u ona od 5 sept. ;)

Nazad
Vrh Dno