Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja na telefonu koristim Now browser, A na tabletu i AndroidTV- Puffin....

Poslednja izmena:
Ja iz principa neću Chrome da koristim jer su bezobrazni.

Puffin je neverovatan browser, znaci otvara sve zivo ali apsolutno sve.
Ipak, adaway koji mi u svim aplikacijama i browserima cisti relame, u puffinu to ne radi. Ima li neko resenje, mozda neki drugi program ili dodatak?

I ja koristim Now browser, Chrome je zahtevan kao desktop verzija.

Koji je dobar program za snimanje ekrana, probao sam screencast ali kod njega mi je snimljeni video bez slike.

Hvala on nije los, samo malo usporeno radi mob dok snima, imam Nexus 4, jel to to ne može bolje?
I još jedna stvar koristim Viral ali mi ne sihronizuje history sa računarom, jel to uopšte moguće na Viralu?
Usporeno ti radi mob zato što parametri po kojima trenutno snimaš su prevelik zalogaj za hardver tvog telefona.
Za free verziju ne znam, u pro verziji imaš sva moguća podešavanja, igraj se sa za početak sa smanjivanjem bitratea a ako ne pomogne i rezolucije i fps parametara snimanja.

Ako moze preporuka, treba mi app za nas tv program?

Puffin je neverovatan browser, znaci otvara sve zivo ali apsolutno sve.
Ipak, adaway koji mi u svim aplikacijama i browserima cisti relame, u puffinu to ne radi. Ima li neko resenje, mozda neki drugi program ili dodatak?

Daj konkretno neki link gde te na Puffinu smatraju reklame, i da li ima veze sa wifi netom, ili 3g....

Jesi siguran da je to to? Kako ovaj program moze da izgasi tu prevaru porukama kada to nije softver nego si se (nesvesno) sam prijavio za tu "uslugu"!?
Najsigurnija varijanta je zvati provajdera i traziti da ukidanje svih placanja sms-om (osim npr parkinga).

Poslednja izmena:
Daj konkretno neki link gde te na Puffinu smatraju reklame, i da li ima veze sa wifi netom, ili 3g....
Nema veze sa netom, jednostavno sve druge aplikacije i svi drugi browseri su bez reklama jer ih adaway blokira jedino na puffinu adaway ne reaguje.
Izvinjavam se ako ovaj sajt ne sme da se postavi, ali kod njega imam problem.
http://www.sports-x.net/watch/arena2

Na racunaru mi adaway na istom ovom linku ocisti reklame bez problema.
Reklame se nalaze na mestu gde treba da bude slika kanala i dok ih ja sve pogasim pa otvore se novi prozori..... A puffin je jedini koji ovo pusta.

Procitao sam na xda da se puffin u telefonu ponasa kao prica za sebe i da adaway uopste ne dolazi do njega. Takodje su rekli da se nekako ti hostovi reklama ubace negde rucno... Razmisljao sam neki adblock u vidu addona za puffin ali nisam nasao.
Ja se oko ovog pitanja zaista slabo razumem i svaki odgovor koji bi vodio ka resenju problema bi mi mnogo znacio.

PS imao sam tokom dana problem s telefonom druge prirode pa zato ovde kasnim s odgovorom.

Nema veze sa netom, jednostavno sve druge aplikacije i svi drugi browseri su bez reklama jer ih adaway blokira jedino na puffinu adaway ne reaguje.
Izvinjavam se ako ovaj sajt ne sme da se postavi, ali kod njega imam problem.
http://www.sports-x.net/watch/arena2

Na racunaru mi adaway na istom ovom linku ocisti reklame bez problema.
Reklame se nalaze na mestu gde treba da bude slika kanala i dok ih ja sve pogasim pa otvore se novi prozori..... A puffin je jedini koji ovo pusta.

Procitao sam na xda da se puffin u telefonu ponasa kao prica za sebe i da adaway uopste ne dolazi do njega. Takodje su rekli da se nekako ti hostovi reklama ubace negde rucno... Razmisljao sam neki adblock u vidu addona za puffin ali nisam nasao.
Ja se oko ovog pitanja zaista slabo razumem i svaki odgovor koji bi vodio ka resenju problema bi mi mnogo znacio.

PS imao sam tokom dana problem s telefonom druge prirode pa zato ovde kasnim s odgovorom.
Proslo sat vremena pa ne mogu poruku da izmenim.

Probao sam sa flash browserom ovaj link i tamo takodje radi ali tamo nema reklama. Izgleda da je covek sa xda koji je rekao da se puffin ponasa za sebe i da adaway uopste ne dolazi do njega bio u pravu. Ako ima neko za puffin ideju, tu sam....

Puffin radi preko svojih servera, nešto na fazon opere mini. Njihovi serveri obrade stranu i šalju tebi. Zbog toga flash, I mislim čak i java rade odlično, al add block nema efekta.

Da, radi perfektno sve na njemu, mnogo je bolji od flash browsera, ali reklame su mu veliki problem.

Druze imas li ideju zasto ova apk negde radi kako treba, a negde ne? Konkretno na S3 ne radi opcija stream, dok download radi, a na nekom Medion telefonu radi i stream i DL, koji nije bolji od S3 sigurno?!?
Sada koristim 2 apk za ovo, uListen za slusanje a uListen2 za skidanje :(.
Ne znam stvarno, ne koristim uListen2. Vidim da se žale ljudi, tako da nisi jedini.

Poslednja izmena od urednika:
Скоро пређох на 4.4.2. И од тада сваки пут кад променим језик на Kii тастатури врати ми Samsung default keyboard иако је Кi намештена као дифолт. Како да убијем Самсунгову тастатуру да ми не излази више уопште или како да решим овај глупи проблем?
Edit: Switch to other input methods било укључено :mad:

Poslednja izmena:
Имао сам раније, хвала пронашао шта је. Није ни девелопер знао јер сам ја пиглу био:).

Video sam tu apk, probao i kao sto rece clan koji je pitao, secka kad radi a i meni ne radi posao, jer zahteva root, a kad pokrenem d3 go, moram da sakrijem root da bi apk radila, kad su ovi pametnjakovici iz sbb tako sklepali apk :(.

Video sam tu apk, probao i kao sto rece clan koji je pitao, secka kad radi a i meni ne radi posao, jer zahteva root, a kad pokrenem d3 go, moram da sakrijem root da bi apk radila, kad su ovi pametnjakovici iz sbb tako sklepali apk :(.

Pa upravo zbog autorskih prava je tako uradjena nek ne mozes da snimas.

Nazad
Vrh Dno