I ja koristim Now browser, Chrome je zahtevan kao desktop verzija.
Koji je dobar program za snimanje ekrana, probao sam screencast ali kod njega mi je snimljeni video bez slike.
Hvala on nije los, samo malo usporeno radi mob dok snima, imam Nexus 4, jel to to ne može bolje?
Usporeno ti radi mob zato što parametri po kojima trenutno snimaš su prevelik zalogaj za hardver tvog telefona.Hvala on nije los, samo malo usporeno radi mob dok snima, imam Nexus 4, jel to to ne može bolje?
I još jedna stvar koristim Viral ali mi ne sihronizuje history sa računarom, jel to uopšte moguće na Viralu?
Ako moze preporuka, treba mi app za nas tv program?
Puffin je neverovatan browser, znaci otvara sve zivo ali apsolutno sve.
Ipak, adaway koji mi u svim aplikacijama i browserima cisti relame, u puffinu to ne radi. Ima li neko resenje, mozda neki drugi program ili dodatak?
Nema veze sa netom, jednostavno sve druge aplikacije i svi drugi browseri su bez reklama jer ih adaway blokira jedino na puffinu adaway ne reaguje.Daj konkretno neki link gde te na Puffinu smatraju reklame, i da li ima veze sa wifi netom, ili 3g....
Daj konkretno neki link gde te na Puffinu smatraju reklame, i da li ima veze sa wifi netom, ili 3g....
Proslo sat vremena pa ne mogu poruku da izmenim.Nema veze sa netom, jednostavno sve druge aplikacije i svi drugi browseri su bez reklama jer ih adaway blokira jedino na puffinu adaway ne reaguje.
Izvinjavam se ako ovaj sajt ne sme da se postavi, ali kod njega imam problem.
http://www.sports-x.net/watch/arena2
Na racunaru mi adaway na istom ovom linku ocisti reklame bez problema.
Reklame se nalaze na mestu gde treba da bude slika kanala i dok ih ja sve pogasim pa otvore se novi prozori..... A puffin je jedini koji ovo pusta.
Procitao sam na xda da se puffin u telefonu ponasa kao prica za sebe i da adaway uopste ne dolazi do njega. Takodje su rekli da se nekako ti hostovi reklama ubace negde rucno... Razmisljao sam neki adblock u vidu addona za puffin ali nisam nasao.
Ja se oko ovog pitanja zaista slabo razumem i svaki odgovor koji bi vodio ka resenju problema bi mi mnogo znacio.
PS imao sam tokom dana problem s telefonom druge prirode pa zato ovde kasnim s odgovorom.
Ne znam stvarno, ne koristim uListen2. Vidim da se žale ljudi, tako da nisi jedini.Druze imas li ideju zasto ova apk negde radi kako treba, a negde ne? Konkretno na S3 ne radi opcija stream, dok download radi, a na nekom Medion telefonu radi i stream i DL, koji nije bolji od S3 sigurno?!?
Sada koristim 2 apk za ovo, uListen za slusanje a uListen2 za skidanje.
Video sam tu apk, probao i kao sto rece clan koji je pitao, secka kad radi a i meni ne radi posao, jer zahteva root, a kad pokrenem d3 go, moram da sakrijem root da bi apk radila, kad su ovi pametnjakovici iz sbb tako sklepali apk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari