Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li koja varijanta da 'toggle'-ujem izmedju 2g i 3g data jednim klikom? Probah neke aplikacije sa GP-a, ali nijedna ne radi posao. Ili samo gasi data, ili me vodi u Settings, sto mogu i sam.

Postoji, instaliraš cyanogen, slimkat... :)

Probaj xposed i gravity box ili intelli3g module

Npr očajan ti signal na nekom mestu gde dosta boraviš pa tu držiš 2g da ne bi skakao svaki čas na 3g i nazad i jeo ti bateriju, a kad odeš u civilizaciju hoćeš brzi net i prebaciš na 3g

Pa svrha je (ogromna) ušteda baterije...
Edit:
Vojkan je brži :)

Aha aha, hvala na objasnjenju :) Uf kad putujem vozom za NS tu ima skakanja mali milion :D

Preporuka za kvalitetnu aplikaciju za slikanje/snimanje?
Koristim trenutno fv-5 kamera i fv-5 cinema i nesto nisam zadovoljan.
Unapred hvala.

Probaj pro capture apk,ali pro verziju

Pa ta je verovatno najbolja što se fotkanja tiče, čime nisi zadovoljan?
1. Kada snimam ili slikam ovom kamerom i ako me u tom trenutku neko pozove meni telefon zablokira i osim restarta nema mu pomoci.
2. ISO na Cinemi mi ne radi.
3. Nema opcija za prednju kameru, pa bilo kakva da je slika ili snimak. Zbog ovoga moram jos jednu kameru da ubacim sto je gomilanje.
4. Nema opcije pause video.

Jedino ne znam, da kupim pro verziju mada koliko sam procitao jedina razlika je sto u njoj nema ogranicena duzina snimanja?

Uh jeste zeznuto ako je tako, ja nisam snimao uopšte pa ne znam. Mada ako se ne varam imaš opciju da pozoveš externu app za snimanje pa tu možeš da poturiš stock kameru. Ali ostaje ono za poziv...

Probaj a better camera

@geteks
Probaj Open Camera, možda ti ona bude odgovarala.

Dobio sam odgovor na gp u vezi cm browser za interni player i rekli su da će pogledati, kad sam već kod toga kad su mi odgovorili, na Gmail mi je stigla poruka sa linkom koji sam otvorio preko gp ali nisam mogao da vidim njihov odgovor samo sam video moj komentar, zna li neko kako da vidim njihov odgovor?

Probaj a better camera

Na prvo testiranje nema nedostatke kao prethodna, mada od naprednijih opcija za jednu kameru nisu sve opcije inputirane. Videcemo, testiracu je narednih dana.
Probaj LG camera, ali pro verziju.
Nazalost, nece mi ni obicna verzija. Video sam na xda da je hvale ali ne bih da je kupujem a da nisam siguran da ce raditi.
@geteks
Probaj Open Camera, možda ti ona bude odgovarala.

Dobio sam odgovor na gp u vezi cm browser za interni player i rekli su da će pogledati, kad sam već kod toga kad su mi odgovorili, na Gmail mi je stigla poruka sa linkom koji sam otvorio preko gp ali nisam mogao da vidim njihov odgovor samo sam video moj komentar, zna li neko kako da vidim njihov odgovor?
Meni odgovor jos uvek nisu dali ( ja sam im na mail pisao) , mada cisto sumnjam da ce nasa pisanja njima nesto promeniti. Mislim da ce ovaj pleyer sto su ugradili nadogradjivati u narednim verzijama bez stare opcije.

Mozes da pogledas ako sortiras komentare po vremenu i tvoj ce biti u samom vrhu ili probaj kao da izmenis svoj komentar i ispod ces videti njihov odgovor. Mozda ima jos neka opcija.

Dok mi oni odgovore već se izredja puno komentara pa mi nije praktično po vremenu, a kad probam da izmenim opet ne vidim njihov odgovor, na računaru mi lepo stoji komentar i ispod odgovor.

PablLunch dr3 je napisao(la):
Pa instaliraj Nova Launcher što mora da bude TW?

Jeste Nova Launcher možda najbolji Launcher ali ja bih hteo da zzadržim TW a da mu se dodaju pokreti prstiju po ekranu ako uopšte postoji samo takva aplikacija?

Stjepan_Zarez@ ma nije za mene već za žensku osobu.
GiBo2pac@ hvala, probaću aplikaciju.
A da li imate neki predlog za neki internet browser koji radi kako treba, ja sam koristio Habit i bio prezadovoljan ali u poslednje vreme nešto trojica izlude me?

Poslednja izmena:
Meni UC Browser HD radi super. Probaj ga.

Stjepan_Zarez@ ma nije za mene već za žensku osobu.
GiBo2pac@ hvala, probaću aplikaciju.
A da li imate neki predlog za neki internet browser koji radi kako treba, ja sam koristio Habit i bio prezadovoljan ali u poslednje vreme nešto trojica izlude me?

Si probao Puffin Browser......

Probaj now broswer, najmanje zauzima i radi kao metak

Vrh Dno