HvalaMusic explorer
Probaj xposed i intelli3g modul
Preporuka za kvalitetnu aplikaciju za slikanje/snimanje?
Koristim trenutno fv-5 kamera i fv-5 cinema i nesto nisam zadovoljan.
Unapred hvala.
Preporuka za kvalitetnu aplikaciju za slikanje/snimanje?
Koristim trenutno fv-5 kamera i fv-5 cinema i nesto nisam zadovoljan.
Unapred hvala.
1. Kada snimam ili slikam ovom kamerom i ako me u tom trenutku neko pozove meni telefon zablokira i osim restarta nema mu pomoci.Pa ta je verovatno najbolja što se fotkanja tiče, čime nisi zadovoljan?
Probao ovu free verziju, nije me impresionirala a ne bih ovako na prvu loptu da kupim pro verziju.Probaj pro capture apk,ali pro verziju
Napisao sam u odgovoru Vojkanu koji su nedostaci i kakve probleme imam, nisu ovo sitnice. Koliko kog ostale opcije bile napredne, tesko mi je preci preko one 4 stavke.Nema bolje od te.
Ma, neće kod mene xposed. Probah ga jednom i upao mi u bootloop.Postoji, instaliraš cyanogen, slimkat...
Probaj xposed i gravity box ili intelli3g module
Probaj a better camera
Nazalost, nece mi ni obicna verzija. Video sam na xda da je hvale ali ne bih da je kupujem a da nisam siguran da ce raditi.Probaj LG camera, ali pro verziju.
Meni odgovor jos uvek nisu dali ( ja sam im na mail pisao) , mada cisto sumnjam da ce nasa pisanja njima nesto promeniti. Mislim da ce ovaj pleyer sto su ugradili nadogradjivati u narednim verzijama bez stare opcije.@geteks
Probaj Open Camera, možda ti ona bude odgovarala.
Dobio sam odgovor na gp u vezi cm browser za interni player i rekli su da će pogledati, kad sam već kod toga kad su mi odgovorili, na Gmail mi je stigla poruka sa linkom koji sam otvorio preko gp ali nisam mogao da vidim njihov odgovor samo sam video moj komentar, zna li neko kako da vidim njihov odgovor?
PablLunch dr3 je napisao(la):Pa instaliraj Nova Launcher što mora da bude TW?
Stjepan_Zarez@ ma nije za mene već za žensku osobu.
GiBo2pac@ hvala, probaću aplikaciju.
A da li imate neki predlog za neki internet browser koji radi kako treba, ja sam koristio Habit i bio prezadovoljan ali u poslednje vreme nešto trojica izlude me?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari