Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

el zna neko neki provereno dobar program da simulira toki voki u lokalu...treba mi za moje klince....jeftinije mi to nego da im kupim pravi....

TalkWiFi ...bagi je I ne bas moronfriendly, moraces ti da ih povezes u mrezu a onda je ko pravi toki voki. Mozda ce ti se vise svideti WebOfCam, jednostavniji a jednom klincu daje I mogucnost da vidi sta vidi kamera drugog I da upravlja njome.

TalkWiFi ...bagi je I ne bas moronfriendly, moraces ti da ih povezes u mrezu a onda je ko pravi toki voki. Mozda ce ti se vise svideti WebOfCam, jednostavniji a jednom klincu daje I mogucnost da vidi sta vidi kamera drugog I da upravlja njome.

Hvala, probam kad dodjem kući

Идеш у "ваша листа" па прави која ти треба, бела или црна :)

Tako sam i mislio ali kad uđem piše ovo,
uploadfromtaptalk1407448331483.jpg

ne vidim odakle da biram ili uvezem!? Gde je taj Action bar?
Nije valjda da ručno ukucavam?

Poslednja izmena:
Пробај ручно, ја нисам имао потребе да било шта стављам у те листе, али мислим да не може другачије.

Možeš ručno na plusić a imaš i opciju import kada ideš na tri tačke gore desno, samo ne znam koji format fajla ide. Može neko da ti exportuje ako te toliko mrzi da kucaš :p
BTW meni showbox radi bez ikakve whiteliste

Poslednja izmena:
Ok, hvala.
Radi Showbox sa Adaware!?
Znam da nije radio. Probaću ponovo.

Poslednja izmena:
Wow koliko su usrali FB aplikaciju.
Ajde sto most recent nije po defaultu nego su zabranili i slanje poruka iz aplikacije.
A pored svega toga aplikacija jede 160mb rama, neverovatni su.
Obrisao sam tu verziju 14.xxx i instalirao 3.8 koja radi mnogo bolje i ima sve funkcije.

Ne pomaze minusirati ove "velike" aplikacije, uvek ima dovoljno pacijenata koji im daju 5 zvezdica ni na sta. Mada ih svakako treba cascavati sa po 1 *

Ok, hvala.
Radi Showbox sa Adaware!?
Znam da nije radio. Probaću ponovo.
Ako mislis na Adaway, radi samo ako ga dodas u whitelist, inace se automatski gasi.

Kod mene se ništa ne gasi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1407484816037.jpg
    uploadfromtaptalk1407484816037.jpg
    77.3 KB · Pregleda: 287
  • uploadfromtaptalk1407484832196.jpg
    uploadfromtaptalk1407484832196.jpg
    28.1 KB · Pregleda: 277
Haha, kako te nije mrzelo da kacis, pa veruje se ovde i na rec. Pre par dana sam instalirao novi ROM, i kad sam ubacio SB, gasio se na pocetku dok ga nisam dodao u whitelist. Verovatno je do verzije, meni je 3.3.

Poslednja izmena:
I kod mene je 3.3. Mogu da slikam ako treba :D

Možda je do verzije adawaya, ja imam neku matoru, 2.3

Kod mene je 2.8.1, verovatno SB ne prepoznaje filtere na toj starijoj verziji.

Na firefoxu za tablet ne mogu da nadjem bookmarks.Recimo otvorim forum benchmark i odatle ne mogu da pristupim bookmarksu,vec moram da otvorim novi tab i tek se onda pojave.Da li je tako jedino moguce?

Jel moguce nekako preneti speed dial iz opere u dolphin?

Izvinjavam se jer je verovatno vec bilo... Sto se tice Show Box-a i prevoda-jel moguce i kako ubaciti prevod(pustam u mx player-u te filmove).
Preko fona sam pa ne.mogu da trazim sada. Hvala unapred.

ES File Explorer je sa poslednjim update-om dobio mogućnost da prati koja aplikacija je kreirala koji folder na memoriji telefona i ikonu foldera označi ikonom aplikacije. Deinstalacijom aplikacije ES File Explorer sam nudi brisanje i foldera koji je ona kreirala. Vrlo korisno.

Kako nudi? Iskoci popup, ili ima neki deinstaller u okviru njega?

Da, bas me iznenadilo sinoc nakon uninstaliranja FB aplikacije, ES mi je izbacio popup da je ostao folder sa preko 200 MB podataka i ponudio opciju da izbrisem.. Odlicna stvar.

Ja sam izgleda ćorav, ali ne vidim ikonice...

uploadfromtaptalk1407513170975.jpg

Ovako nekako..
e8etyrar.jpg

Nazad
Vrh Dno