Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Radi bez problema. Ima verzija koje rade, sećam se da sam probao svojevremeno. Ali pošto ne koristim ART, ne bih znao da ti kažem koje su. Ima onih koji je koriste, pa će ti možda pomoći (ako ti je zaista potrebno).

Poslednja izmena:
I ja mislim da ne radi Primo na art, ne može uopšte da se instalira.

Da radi sve najnormalnije ne bi i dalje Dalvik bio podrazumevan.
Kad google postavi ART na prvo mesto onda je to za dnevnu upotrebu, a dotle testiranje.

Oni su pustili ART da vide kako ce da se pokaze, da se istestira i da ljudi udese aplikacije koje ne rade na istom. Sada posto sve odlicno radi na ART-u, najavljeno je da ce od sledece verzije Androida postati default runtime.

Da li neko moze da mi preporuci neku dobru aplikaciju za SMS poruke?

A da napravimo temu ili ovde da ljudi napišu koje im aplikacije trenutno ne rade na art-u?

A da napravimo temu ili ovde da ljudi napišu koje im aplikacije trenutno ne rade na art-u?
Нема потребе, све што ваља од апликација ради на арту ;)

Instalirao sam textr-u. Kako da namestim notifikaciju da mi poruke stizu preko textre? Kada mi stigne poruka, kada kliknem na notifikaciju, poruka mi se prikazuje u fabrickoj aplikaciji.

Uđeš u app info fabričke app i clear defaults. Sledeći put kad klikneš na notifikaciju trebalo bi da te pita preko koje app hoćeš da otvoriš.

settings - wireless & network - more - default sms app

Poslednja izmena:
Moguće, ali ja recimo na Nexus 7 (2013) sa ART-om imam iGo primo 9.6.7.318746 koji radi savršeno a ja stvarno ne vidim neke krucijalne razlike u odnosu na poslednju verziju koju imam na G2. Možda bi čak i ona radila na Nexusu ali me mrzi da je instaliram a kao što rekoh - ne vidim ni potrebe...

Moguće, ali ja recimo na Nexus 7 (2013) sa ART-om imam iGo primo 9.6.7.318746 koji radi savršeno a ja stvarno ne vidim neke krucijalne razlike u odnosu na poslednju verziju koju imam na G2. Možda bi čak i ona radila na Nexusu ali me mrzi da je instaliram a kao što rekoh - ne vidim ni potrebe...
+1
Isti iGO (čini mi se iz istog izvora ;) ) radi k'o zmaj na mom Nexusu 7 (2013), pod ART-om.

Imam coolpad f1, ta opcija mi se ne nalazi u tom meniju, ne mogu da je nadjem. Sistem mi je MIUI.

mislimda isto to mozes da postignes i iz same app. ne znam za textru, ali ostale koje sam imao su imale to u svom podesavanju.

Jel moguće preko trickster moda prebaciti ceo phone u grayscale mode?

Što se tiče šugavih pop up adova i redirekcije na oglase u firefoxu za android ih nema :D barem za sada ali sve strane u chromeu koje otvorim i koje mi prikazuju oglase u firefoxu ne pokazuju ništa od oglasa

Što se tiče šugavih pop up adova i redirekcije na oglase u firefoxu za android ih nema :D barem za sada ali sve strane u chromeu koje otvorim i koje mi prikazuju oglase u firefoxu ne pokazuju ništa od oglasa

Kako da se rešim tih problema sa pop up adovima na ff na desktop-u? Postoji li neki alat za sređivanje tog problema?

Nazad
Vrh Dno