- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Trenutno je u beta fazi i dosta app nece raditi kako treba. whatsapp je jedan od potvrdjenih koji ne radi.
Naprotiv, većina aplikacija radi na ART.
Trenutno je u beta fazi i dosta app nece raditi kako treba. whatsapp je jedan od potvrdjenih koji ne radi.
Da li neko moze da mi preporuci neku dobru aplikaciju za SMS poruke?
Нема потребе, све што ваља од апликација ради на артуA da napravimo temu ili ovde da ljudi napišu koje im aplikacije trenutno ne rade na art-u?
To su neke bajate i modifikovane verzijePošto misliš, potražio sam...
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?293071-LG-Nexus-4&p=3513349&viewfull=1#post3513349
Eto verzije koja sigurno radi na ART.
settings - wireless & network - more - default sms app
Imam coolpad f1, ta opcija mi se ne nalazi u tom meniju, ne mogu da je nadjem. Sistem mi je MIUI.
+1Moguće, ali ja recimo na Nexus 7 (2013) sa ART-om imam iGo primo 9.6.7.318746 koji radi savršeno a ja stvarno ne vidim neke krucijalne razlike u odnosu na poslednju verziju koju imam na G2. Možda bi čak i ona radila na Nexusu ali me mrzi da je instaliram a kao što rekoh - ne vidim ni potrebe...
Imam coolpad f1, ta opcija mi se ne nalazi u tom meniju, ne mogu da je nadjem. Sistem mi je MIUI.
Toda81 je čudo i svaka mu čast...
Što se tiče šugavih pop up adova i redirekcije na oglase u firefoxu za android ih nemabarem za sada ali sve strane u chromeu koje otvorim i koje mi prikazuju oglase u firefoxu ne pokazuju ništa od oglasa
Kako da se rešim tih problema sa pop up adovima na ff na desktop-u? Postoji li neki alat za sređivanje tog problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari