Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Auuu, sry! Ja sam totalno permutovao. Uf haha

Za koje stvari preporucujete CleanMaste/CCleanr/SDMaid?

Ja sam do sada koristio: jer jednim klikom izbrise RAM (kad se prepuni i uspori telefon), da izbrise zaostale fajlove posle deinstalacije aplikacija, brise prazne foldere i foldere koje sadrze reklame, da prebaci aplikacije na karticu i da lakse vidim koje aplikacije su dobile update.

Ja koristim samo za cache i za uninstall jer nabacim aplikacija i ne cistim telefon pa onda selektujem 20-30 komada pa mi to olaksava Clean Master.
Ali najverovatnije cu uzeti CCleaner jer Clean Master kad instaliram neku aplikaciju proveri da li je sigurna i ponudi prenos na sd i onda malo zastuca telefon dok on to obavi. (pa kad se radi update nekoliko app onda bukvalno moras odloziti telefon dok zavrsi). Moze se verovatno to iskljuciti ali preopsirna je app pa cu probati neku drugu.
Nije ti potrebna za RAM, to Android sam resava, samo za cache i mozda neka zgodna opcija kao meni uninstall.

SdMaid je valjda dobar, ali cini mi se da su mi pre kad sam ga install iskakala neka upozorenja kako je jak i sta ja znam i nisam smeo ni da ga koristim :d

Poslednja izmena:
Nema za srpski jezik, za eng ima onaj njihov dragon. Imaš xposed modul koji zamenjuje dragon sa google. A možeš i da skineš Swype for Oppo koji po defaultu ima google voice input i za srpski i za ostale jezike.

https://www.google.com/url?sa=t&rct...=_-n_9nPBGO14ad4j8qCkeQ&bvm=bv.68911936,d.d2k

Nisam dobro objasnio, imam taj Dragon (Swipe), imam Srpski, sve radi ko doha samo nemam taster za mikrofon. Za njega pitam jel postoji uopšte?

Sad vidim na šta si mislio. Na Engleskom ima, na Srpskom ne!?
Koja nebuloza.

Poslednja izmena:
Postoji li neka aplikacija koja će me obaveštavati kad se nešto objavi na nekom sajtu, npr kad mi izadje neko obaveštenje na sajtu fakulteta, jel tako nešto moguće?

Treba mi neka aplikacija (ako postoji uopste takva) u kojoj mogu da se naprave profili sa jacinom osvetljenja koju ja hocu. Znaci da je moguce napraviti 2-3 takva profila. Ako postoji uopste tako nesto, trazio sam nekoliko puta i sve imaju samo predefinisana podesavanja.

Trenutno koristim screen adjuster koji takodje ima samo predefinisana podesavanja koja mi ne odgovaraju u potpunosti..

Lux autobrightness
Moraš vpn iako ima free verziju, nije pustio app za našu zemlju

Hvala. Istu preporuku sam dobio i na pp, valjda cu nekako instalirati..

Inace, podesavanja iz screen adj. mi odgovaraju delimicno i fale mi 2 podesavanja za jace osvetljenje (da ne pomeram stalno slajder kad hocu da menjam).

Hsv aj obrisi neku poruku. Ne mogu da ti posaljem

Sad mozes :)

Poslednja izmena:
da li ima neka aplikacija na amazonu za free coiuns ili kako da ih sam trazim?

Postoji li neka aplikacija koja će me obaveštavati kad se nešto objavi na nekom sajtu, npr kad mi izadje neko obaveštenje na sajtu fakulteta, jel tako nešto moguće?

Osim ako ne nađeš aplikaciju koja može da crawl-uje po sajtu koji joj zadaš, ne.
Plus to može biti loše po performanse sajta.

jel vredi uzimati customization i future pack na Evolve sms? 2,5 dolara oba nije tako ni malo :D

Rootovao sam fon i posle toga mi ne radi google play i gmail, imam net a pise mi da veza nije uspostavljenja, sta moze biti problem?

jel vredi uzimati customization i future pack na Evolve sms? 2,5 dolara oba nije tako ni malo :D

ja sam uzeo customization zbog tema. cini mi se da je bio 1$. feature nisam jer ne nudi nista sto mi treba.
da ima neki backup sms u tom feature pack, uzeo bih

Pa ima beckup i to cak sa cloudom. Bas je dobra app moj novi prvi izbor :)

Poslednja izmena:
mislis na dropbox sync?
uskoro prelazim na novi telefon pa bi mi olaksana migracija puno znacila.

Evo pa se uveri i sam :D
hanavaty.jpg

Da ne jurim po n etu i po temi koja ima aplikacija za potrosen internet saobracaj

3G watchdog, mada vec od ICS ima i u samom sistemu.

ima li neka aplikacija za uredjaje koji imaju IC port koja radi kao daljinski upravljač? ova fabrička na tab3 mi je nesto zabagovala..

Niste mi preporucili radio aplikaciju,sa stranim i domacim stanicama.
Ako moze i neki audio striming za Kamerun-Hrvatska.:)

Vrh Dno