Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Od kada sam instalirao Orbit da bih kupio nešto sa ps-a poje*ao mi se net. Obrisao sam Orbit ali i dalje kao da sporije učitava, isto nekad Instagram neće da očita.

Možda ti je pao nivo pH vrednosti u telefonu :D
Mislim da je do tvog ličnog utiska. Čak i kada je app instalirana ne može da utiče na kvalitet neta kada ne radi.

Ima li neka aplikacija da provereno blokira one smrdljive popup ads u chrome? Probao adaway ali radio dva dana i posle opet isto. AdBlocker isto tako

Ne znam tačno dal će ti u Chrome-u blokirati ali probaj sa lucky patcher-om da blokiras. Meni je sve živo blokirao.

Ne znam za krom ali meni adaway blokira sve, probano u operi i aosp .

Ne znam tačno dal će ti u Chrome-u blokirati ali probaj sa lucky patcher-om da blokiras. Meni je sve živo blokirao.
Koju verziju lucky patchera da jurim i kako da blokiram sa njim? Imao sam ga ranije i koristio za uklanjanje oglasa iz app-ova pa je i tu posle pobrljavio
Ne znam za krom ali meni adaway blokira sve, probano u operi i aosp .
U chrome-u i u stock browseru kao što rekoh radi dan-dva i posle opet ništa. Čak i updatujem hosts fajlove kroz adaway i opet ništa. I pre nego neko pita,da rootovan je telefon

Tako bi morao da obrišeš proxy server iz podešavanja mobilne konekcije, jer možda odeš sa svoje kućne mreže na mobilni net, oni to preko proxija naguraju reklame, a ako ne resetuješ fon, one postaju da se vrte u pozadini.

Probaj neki drugi browser. Vidi kako ce da se ponasa onda.

Imam problem sa novom verzijom yt. Nece da pusta video iznad 360p tn. u opcijama mi neda da promenim rezoluciju na 480 ili 720p. Zna li neko kako da ovo resim.?

Drugari, treba mi savet za android appove, jedan za trčanje/bajs/šetnju koji bi mi logovao pređenji put, vreme, trasu i slično, a drugi za interval treninge. U principu što jednostavnije to bolje, al to što mi treba da radi odlično. Nije mi problem ni da platim dokle god je neka razumna suma. Hvala

Drugari, treba mi savet za android appove, jedan za trčanje/bajs/šetnju koji bi mi logovao pređenji put, vreme, trasu i slično, a drugi za interval treninge. U principu što jednostavnije to bolje, al to što mi treba da radi odlično. Nije mi problem ni da platim dokle god je neka razumna suma. Hvala

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android

Probaj pa proceni koja ti najvise odgovara..

Da li za full narodne verzije programa mora root ili je to sve individualno, od programa do programa? Takodje ako moze neki provereni sajt sa tim full programima/igrama (da je proveren ofc), moze i na PM.

Ja do sada nisam naišao na neku pro aplikaciju koju sam skidao sa neta a da treba root(osim ako ne traži root i kad se kupi) .

Odmaže. Mislim sve zavisi kakav si korisnik. Ako gasis stalno net i tako to, mogu te aplikacije da ti pomognu u smislu automatizacije. Za to nije onda ni potreban smartphone. Može i da uspori telefon, da obori clock procesora. Sve zavisi sta ti treba.

uploadfromtaptalk1402946547857.jpg

Ima li neko problem sa updateom, konkretno ove aplikacije. Odradio clear data, ista stvar. :) Izgleda da su mozda u medjuvremenu izbrisali update a uredno ga vidi?

Nije preporučljivo koristiti Clean Master, Battery Doctor, Task Killer ili Antivirus...

Imas CCleaner ako hoces da brises cache i tako te zayebancije. Ne treba mi konkretno jer za ovo ne treba posebna app, ali instalirao sam ga samo iz razloga sto je neprevazidjen na kompu :)

clean master je ok za neke stvari, što da ne.

Koristim Swipe tastaturu, nekako mi najljepše leži nego naleteo sam na jedan problem. Ne vidim nigde mikrofon taster. Nekad mi je lakše da izgovorim poruku pa da samo ispravim. Ovako moram da pređem na neku drugu tastaturu ako hoću ovakvu upotrebu. Jel ima ti negde u Swipe ili ne?

Koristim Swipe tastaturu, nekako mi najljepše leži nego naleteo sam na jedan problem. Ne vidim nigde mikrofon taster. Nekad mi je lakše da izgovorim poruku pa da samo ispravim. Ovako moram da pređem na neku drugu tastaturu ako hoću ovakvu upotrebu. Jel ima ti negde u Swipe ili ne?

Nema za srpski jezik, za eng ima onaj njihov dragon. Imaš xposed modul koji zamenjuje dragon sa google. A možeš i da skineš Swype for Oppo koji po defaultu ima google voice input i za srpski i za ostale jezike.

https://www.google.com/url?sa=t&rct...=_-n_9nPBGO14ad4j8qCkeQ&bvm=bv.68911936,d.d2k

Poslednja izmena:
Meni stoji na zarezu? Plus ima i srpski. uploadfromtaptalk1402962334326.jpguploadfromtaptalk1402962340808.jpg

Nazad
Vrh Dno