Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A sta je tačno poenta onda toga "do nothing", tj. kako se to razlikuje od pritiskanja back dugmeta i poništavanja tog dijalog boxa?

Preporuka za Twitter app? Koristio Carbon, probao bih nešto drugo

Slazem se sa kolegom gore, Talon, ali ja nekad odem na dobri stari Falcon Pro, nekako mi prirastao srcu i uvek mu se vracam :)

Jel postoji kamera app koja može da snima/slika zajedno prednjom i zadnjom kamerom?

Javelin razbija zbog ucitavanja stranica u pozadini sa onim pop up kruzicem. Jer iz fb app kad se ide na link ne pokrece browser redovno nego samo iskoci kruzic i otvoris kad se ucita stranica. Mnoooogooo prakticno.

Aj neko ljubazan ako moze da mi posalje mapu Grcke za Igo? :)

@R-GTI, imaš čitavu sekciju Navigacije i mape. Samo, tražiti linkove direktno u forumu krši pravila foruma, jer podstiče pirateriju.
Pogledaj ko tamo daje komentare, pa mu pošalji privatnu poruku.

Tweedle je zakon. Lepo izgleda, ima dovoljno opcija, brza je.

^ bas dobra aplikacija, sve cesce je koristim.

Ja isto koristim Tweedle, a i Buffer, za slanje na više mreža.

Jel mogu nekako da instaliram teme za SwiftKey bez *******cija oko vpn-a i slično?

Јел има у опцијама Талон-а да се подеси да не стоји у нотификационом бару? Искључене су ми нотификације иначе.

Javelin razbija zbog ucitavanja stranica u pozadini sa onim pop up kruzicem. Jer iz fb app kad se ide na link ne pokrece browser redovno nego samo iskoci kruzic i otvoris kad se ucita stranica. Mnoooogooo prakticno.
Probacu, mada se iz linkova otvara i playstore, ali barem bi se smanjila kuknjava na pola :D
A da probaš da staviš telefon u airplane dok igra igrice?
Ma ne vredi, onda se linkovi ne ucitaju, ali browser se svakako otvori.

Šta me briga za promene, skidam samo one aplikacije koje mi trebaju i koje ne traže neke nebuloze od permission-a :)

Ovaj novi SwiftKey stalno budi Facebook

ygazuvyr.jpg

Novi SwiftKey je krs, mnogo laguje.

Jest, da ima nekih problema što se tiče laga, al ja se sad navikao. :S

Ovo je SwiftKey

Prilozi

• uploadfromtaptalk1402835112715.jpg
    uploadfromtaptalk1402835112715.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 275
Vrh Dno