Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Onda ćeš morati da napraviš novi standard za kodiranje poruka koji će dozvoliti više unicode karaktera. Rusi bi ti bili zahvalni do neba. :D
Problem je do telefona tvoje drugarice ili nekog podešavanja kod tebe koje razdvaja poruke. Pre bih rekao da je ovo prvo.
Ma do nje je. Zato što npr kumu saljem i prima čovek sve bez problema, a iste fonove imaju(LG G2). Koriste default sms app

Poslednja izmena:
Ne znam, ja imam neku stariju verziju, ali npr ako iskucam 60 karaktera onda ce poslati kvacice, a ako iskoristim vise od 70 odnosno 160, onda ce ih osisati. Svejedno ce ti skinuti jednu poruku.

Vrlo moguce. Palo mi je na pamet da mora da predje neku cifru koja bi napravila razliku u broju poruka.

Ovaj novi YT mi uopšte ne daje opciju za iznad 360p.
Ima li još neko problema s tim? Trebalo bi da mi dozvoljava najmanje 480p s obzirom na rezoluciju S2 ekrana.

meni daje 480p... tek sad to vidim, pređi svakako na supertube

Supertube nema vise na playstore-u, ali ima na xda da se skine.

Neko je ovde ili u N5 temi skoro pitao da li postoji način/modul da dobije delete dugme za screenshoot-ove u notifikacijama - može od sada sa GB :)

Version 3.1.6 available

Changelog 3.1.6 - 13/06/2014
...
- Implemented delete action within screenshot notification
...

Pa to ima odavno :p

uploadfromtaptalk1402687097368.jpg

Koji browser koristite? Mene je Dolphin smorio, Chrome ne bih ne znam zasto, Mozilu instalirao i izludjuje me sto kad se kuca u pretragu ne moze brzo da skonta slova pa nista ne otkuca, instalirao Maxhton, nije los ali ako ima jos nesto zanimljivo da probam :)

Now browser i Opera, kad mi koji odgovara.

i mene svaki smori vremenom trenutno koristim verovali ili ne ruski yandex ;)
PS: probaj najlakse ga je deinstalirati;)

Poslednja izmena:
Chrome zbog odlične sinhronizacije sa desktopom, od Now Browsera sam kao default browsera odustao, ne sećam se više ni zašto, ali je ostao instaliran, a imam i Javelin koji selektujem samo kada bih da učitam stranu u pozadini, da me ne ometa dok nešto drugo radim.
Chrome mi je zakazao pre par dana, nije mogao neku stranu da otvori, pa je Javelin spasao stvar.

Chrome i Javelin. Javelin me je oduševio od kako je bila ona promocija i baš mi se dopao. Imam i Now Browser instaliran, ali ga je Javelin zamenio.

Ja mislim da sam bio instalirao taj Javelin ali valjda nisam dobio taj neki kod, a bio u nekoj guzvi tada pa odustao. Da li to jos traje? Ili je ok free verzija?

dobar ovaj Javelin sad ga čačkam malo,a baš mi se svidja na nexusu jer su transparentne ove trake gore i dole.

Posto cu uskoro da predjem na bolji telefon(alcatel idol x) moracu da vas pitam za par programa koji mi trebaju posto nemam mnogo iskustva:

1.) Video plejer uz podrsku za subtitle

2.) Muzicki plejer

3.) Neka dobra aplikacija za kameru

4.) Zamena za galeriju

5.) Kvalitetan file browser

6.) Internet browser

7.) Antivirus

Zahvalan unapred :)

Jel i kod vas kada koristite SwiftKey tastaturu malo sporije možeš da kucaš sledeću poruku(npr u wa kad oćeš brzo sledeću poruku)? Na stock tastaturi nema problema a na SwiftKey mora da se sačeka malo manje od sekund da bih pisao sledeću poruku..

@Djolenzi mxplayer, es file Explorer, now broswer. Toliko od mene, a AV je po meni nepotreban za fon.

Hvala, a sto je AV nepotreban? Idem na net cesto a i volim da skidam igrice sa Play Store-a pa reko da ne zakacim nesto...

Ne znam sta da zakacis sa Play Store.a kada tamo sve aplikacije prolaze kontrolu od Google.a pre nego sto se objave...antivirus je nepotreban u tim situacijama jer ne radi nista, a trosi resurse.. Jedini veci problem moze da nastane instaliranjem crackovanih aplikacija sa neta..tu neko moze da uvali maliciozni kod, ali i to se retko desava jer bi odmah osvanulo brdo komentara za tu aplikaciju.. Tako da sve u svemu AV za mobilne je propaganda cista i tesko njesra

Slažem se, placebo efekat...
Čisto izvlačenje para, na osnovu marketinga i plaćenih tekstova po raznim sajtovima.

Poslednja izmena:
Posto cu uskoro da predjem na bolji telefon(alcatel idol x) moracu da vas pitam za par programa koji mi trebaju posto nemam mnogo iskustva:

2.) Muzicki plejer

4.) Zamena za galeriju

6.) Internet browser

7.) Antivirus

1 mxplayer
3 camera fv5
4 quickpic
5 root explorer, total commander...
6 upravo se pisalo o tome
7 ni u ludilu

pitanje za ljude koji koriste aosp browser, od skoro je pocelo da mi se desava kada kucam nesto u google pretrazi ovaj googlov text setting, use google.com privacy&terms mi se popne na pola ekrana i onda ne vidim sta kucam, probao sam reinstall, ista stvar? jasnije je kad se vide slike

Prilozi

• Screenshot_2014-06-14-03-33-26.png
    Screenshot_2014-06-14-03-33-26.png
    50 KB · Pregleda: 266
  • Screenshot_2014-06-14-03-35-35.png
    Screenshot_2014-06-14-03-35-35.png
    108.9 KB · Pregleda: 270
  • Screenshot_2014-06-14-03-35-51.png
    Screenshot_2014-06-14-03-35-51.png
    53.1 KB · Pregleda: 264

2.) Muzicki plejer

4.) Zamena za galeriju

6.) Internet browser

7.) Antivirus

1. Mx player
2. Imas milion, sve jedno je. Ja koristim Gplay music
3. LG camera pro
4. QuickPic
5. Total Commander
6. Isto kao za muzicki player, svaki ima neki nedostatak i kvalitet. Ja koristim Operu mini i stock browser
7. Nijedan, slazem se sa predhodnim komentarima

2.) Muzicki plejer

4.) Zamena za galeriju

6.) Internet browser

7.) Antivirus

1. MX Player (free ili pro, svejedno je)
2. Od besplatnih Play Music, a od onih što se plaćaju PowerAMP, PlayerPro, n7player, GoneMad,... (ukusi se razlikuju)
3. Camera Zoom FX
4. QuickPic
5. ES File Explorer
6. Pričali smo upravo o tome - Chrome, Javelin, Now Browser, AOSP
7. Nema potrebe

Javelin mi se čini da je poprilično zahtevniji od Now pa ga baš retko palim iako sam dobio onaj Pro kod i držim ga instaliranog.
Kako se čini vama koji ga više koristite?

Vrh Dno