Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Bira se da li ceš platiti novčićima ili pravim novcem.

Od zanimljivih aplikacija na koje vredi utrošiti novčiće, pored već navedenih Plex, LightFlow, Root Explorer, preporučujem:

Monument Valley
FolderSync
Camera Zoom FX
Grand Theft Auto - Vice City
AutomateIt Pro (kao Tasker)
Dropchord
Greedy Spiders 2
Runtastic Pro
Scribblenauts remix (ima i IAP od 0.99$)
Shazam Encore
Sonic CD
SwiftKey
Swype
TuneIn Radio Pro
Wolfram Alpha
WiFi Explorer Pro
Worms 2 - Armageddon
Zooper Widget Pro
JetAudio Music Player

To bi, otprilike, bilo to.

Hvala na ovoj listi. Dobar deo ovih aplikacija je i bio free u poslednjih godinu dana otprilike, od kada koristim Amazon-ov store. Sada skidam automateIt Pro, izgleda zanimljivo.

U samoj Appstore na telefonu mi ne piše broj novčića i nije me pitao za način plaćanja pa sam jednu zapravo kupio :D

Hteo sam kupim, probam Swiftkey (inače koristim Swype) ali iz nekog razloga se ne može kupiti za novčiće.

odeš na google, ukucaš ime neke firme, recimo Starbucks ili Burger Kinga i ime nekog grada i onda prepišeš adresu.

ipak sam se potrudio,
nego, pokupovao sam par stvari ali Zooper Widget Pro nece za novcice

U samoj Appstore na telefonu mi ne piše broj novčića i nije me pitao za način plaćanja pa sam jednu zapravo kupio :D

Hah zez. :D

Hteo sam kupim, probam Swiftkey (inače koristim Swype) ali iz nekog razloga se ne može kupiti za novčiće.

Da, neke aplikacije ne mogu da se kupe za novčiće. Ali stalno proširuju listu i dodaju podršku za to. Do skoro Zooper je mogao da se kupi samo za novac, sa sada može i za Amazon coins.

ipak sam se potrudio,
nego, pokupovao sam par stvari ali Zooper Widget Pro nece za novcice

Hm. Pre par dana sam kupio Zooper Widget Pro za novčiće. Probaj preko računara.

Na zooper sam se baš i zeznuo.

Baš čudno, jer sam ga pre nedelju dana uzeo za Amazon coins. Možda se developer nešto zeznuo.

Moguće da menjaju s vremena na vreme koje aplikacije je moguće kupiti za novčiće, a koje za prave pare.
U svako slučaju zooper vredi :)

Poslednja izmena:
ja sam kupio bas swiftkey od dobijenih novcica bez problema, mozda je bez problema sto mi nije povezana kartica pa da uzmu od mene sta bilo :d I kad sam vec kod njega, da li je moguce izbaciti onaj red iznad same tastature koji daje ponudjene reci?

State/province/region na koju foru ***? 15min se mucim isprobao sam milion kombinacija i tu mi pravi problem samo. Stavio sam adresu neku u New Yorku...

Ja sa poslusao voyager-a i uzeo adresu burger kinga u ny i prodje. Jos samo da sednem za komp i pokusam neki novcic da skupim

New York, New York.

Uspeo sam preko kompa posle, sam mi je ponudio ispravan format, preko telefona nije bilo sanse da je htelo....

Skinuo sam ovih 5, kupio GTA, tako da sad imam 2301 coin. Hvala na obavestenju :)

Ako ima jos ko kakvih aplikacija gde moze da se zaradi na ovaj nacin, samo nek kaci :D

Poslednja izmena:
Ja promeniu drzavu u SAD, sve prihvatilo bez problema. Skinuo one aplikacije ali nigde nema da sam dobio one novcice. Gde to pise da sam dobio, treba li jos nesto da se uradi? Treba li da pokrecem one aplikacije?

RESENO!

Treba da se promeni i billing adress.

Poslednja izmena:
Jel bi mogao neki tutorijal po koracima? Ima nas shuntavih :D

edit: Evo nekako sam uspeo(poprilicno ne znam sta sam uradio :D ), a taj billing nisam uspeo da nadjem...

E da instalirao sam i Amazon aplikaciju i AppStore amazonovu aplikaciju, preko koje uzimam aplikaciju na telefon koju hocu sa ovim novcicima?

Poslednja izmena:
Jel bi mogao neki tutorijal po koracima? Ima nas shuntavih :D

edit: Evo nekako sam uspeo(poprilicno ne znam sta sam uradio :D ), a taj billing nisam uspeo da nadjem...

E da instalirao sam i Amazon aplikaciju i AppStore amazonovu aplikaciju, preko koje uzimam aplikaciju na telefon koju hocu sa ovim novcicima?

aznapps.png

a kada pokusas da preuzmes aplikaciju trazice ti billing address

Ja imam 0 coinsa posle instalacije. :( Jel ima jos neki link gde moze da se zaradi neki coin? Prethodni ne rade, tj. aplikacije nisu vise besplatne.

Ako ne rade linkovi za aplikacije od juče, onda nema. Mada meni u App Store i dalje pokazuje da su te aplikacije besplatne.

OK, nasao sam ih, promakao mi je link. Koliko dugo aplikacije treba da budu na telefonu? Jel postoji neki period ili mogu odmah da se obrisu?

Ne moraš ni da ih instaliraš. Odabereš da se skinu, a kada ti ponudi instalaciju odabereš Cancel.

Ili ako si pored kompa, možeš sve preko njega, bez ikakve instalacije, sve "legne" :)
Inače, danas je moguće uzeti za novčiće Zooper i Swiftkey.

Vrh Dno