Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa normalno da prikazuje stare postove i da nije sortiran po najnovijim. Mislim razumem to su Indijci "halp i doznt si neuwer postz bloatz f*ck u facebook"

I radi mnogo bolje.

Njiho engleski nekako da razumes ali kada krenu da pricaju izmedju sebe to je kao da slusas ptice u sezoni parenja.

Jer nisu podesili tako. Valjda je normalno da ti pokazuje top postove, a ne najnovije. Meni je face takav godinama

Jel zna neko koja je fora na Amazonu da aplikacije ne budu update-ovane?

Mislim plaćaš isto kao i na Google Play-u, a verzije neke debelo kasne, a neke kasne onako 3-4 meseca, pa se nagomilava.

^ Neažurnost i nezainteresovanost developera je krivac za to. Verovatno je prodaja vrlo mala, ako uopšte i postoji, i onda nemaju volje da rade update tako često kao na Play Store.

Teško je pustiti istu aplikaciju i na Google Play i na Amazon?

Ček, pa ja dajem pare, znači nije to džabe, očekujem update.

Ovo mi je još gore od Google-a. Majke mi. Uzmu ti pare i ne dobiješ update. Google ti bar ne dozvoli kupovinu. Fair enough.

Jel ovaj RunKeeper pravi razliku izmedju trcanja i hodanja ako je aktivno merenje trcanja ili moram rucno da ga pauziram kad hodam?

Ni jedan program te vrste, a da ja znam, ne pauzira kada hodas, samo kada stojis.

Pa ono, otkud znam, valjda zna da napravi razliku kada trcis 10 km/h i 0.5 km/h :d

Zadnji Facebok update dobija od mnogih ljutih korisnika jednu zvjezdicu za ocjenu, ostaću ja na starijoj verziji. Jel' neko od vas probao zadnji update? Kažu da prikazuje stare postove, nije sortiran po najnovijim.

tumejyta.jpg

U gornjem desnom uglu ekrana se bira da li ćeš po vremenu redosled ili top postove...

Teško je pustiti istu aplikaciju i na Google Play i na Amazon?

Nije teško, ali developer mora da razvija aplikaciju za dva različita DRM-a. Dve posebne verzije. Jednu za Google Play, a drugu za Amazon App Store. Očigledno developeri nemaju nekog interesovanja da to rade za obe prodavnice istovremeno.

Čini mi se da se ponekad razlikuje samo oznaka verzije jer kad pogledam šta piše u delu o izmenama ono isto, a oznake drugačije. Ima li to smisla?

Pa stalno iste izmene, to vidjam na nekim aplikacijama.

Inače što ne bi napisali da je nova verzija? :d

Mislim da je to posebno izrazeno kod kompleksnijih app, recimo Chrome, ali oni opet daju i url na kome mozes da vidis detalje. Nekome sam dao jednu zvezdicu zbog nemanja changeloga, ubacili posle pat verzija, a i ja onda prebacio na 5.

Hvala, provericu :)

Interesantno. I kod mene je ovako kao kod pilaude. A zašto mi nemamo satić? :)

I meni takođe. Doduše, na beti sam, možda to utiče.

5 страна приче о небитном фб-у . славићу дан када фб нестане са лица земље :/

Poslednja izmena:
stavi da ti strana ima 50 poruka, pa će biti samo jedna strana :p

Nisam siguran da li da pitam ovde ili u temi za phone ali kontam da je ovde bolje: imam problem sa TW galerijom i TW Video playerom - ni jedna ni druga aplikacija mi ne vide file-ove na micro sd kartici - vide samo one sto se nalaze na internoj memoriji. Probao sam rescan media i clear data za obe aplikacije ali ne pomaze. S druge strane QuickPic i MX player vide i one file-ove sto se nalaze na micro sd kartici. Sta moze da bude problem ??

Galaxy Note II i TW 4.3 based rom.

Niko?

Kao što u MXPlayer-u imaš mogućnost da podesiš koji će folderi biti skenirani a kakvi fajlovi će biti izuzeti tako to verovatno možeš da uradiš i u tim TW aplikacijama?

Vrh Dno