Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može se meni to desi, ukinuo bih Xposed pomoću onog zipa koji on ostavi na telefonu, baš za te situacije. Onda restartuješ fon i opet probaš instalaciju. Ako zip ne radi, imaš gore uputstvo gde šta da brišeš i koji je originalni fajl. Pa onda opet restart i ponovni pokušaj instalacije Xposeda.

Kad sad nisam umro nikad necu :D

uploadfromtaptalk1398282797227.jpg

Slabo se ti baviš sportom :D, kada trčim puls mi ide preko 160. (15km mi je ruta :) )

Ako je slabo bezanje od kuceta koje mi dodje do grudi *** :D Svaki dan igram basket/rukomet...

Hahahaha jure "kučići" po Valjevu :p

Neki polu haski polu vucijak. Kad izleti a ja pun sprint, nije me video za 3 sekunde. :D

Poslednja izmena:
Laying face up ukljuci.
A ovo dole Turn Screen on by MOTION mislim da je pozeljno iskljuciti jer sa sa tim stlano pali.

uploadfromtaptalk1398327166485.jpg

Edit: Edit by Vader: (y)

Poslednja izmena:
A ovo dole Turn Screen on by MOTION mislim da je pozeljno iskljuciti jer sa sa tim stlano pali.
Evo sad sam to isključio ali sa tim ne pali telefon kada ga podignem sa stola. Mada se može upaliti kada se pređe rukom malo iznad telefona (proximitiy senzor), kao jedi sa Force :)

Evo sad sam to isključio ali sa tim ne pali telefon kada ga podignem sa stola. Mada se može upaliti kada se pređe rukom malo iznad telefona (proximitiy senzor), kao jedi sa Force :)

Da, da. Ja sam iskljucio zato sto se palio ekran i pri najmanjem pokretu. A kad krenem da ga uzmem sa stola onda "zakacim" senzor i upali se :)

Сад сам пробао ову апп на лг г2, (ако је у питању hart rate). Опекао сам прст на блиц. Не верујем да је здраво по телефон користити ову апп често.

I ja isto mislim.. Ma slabo koristim, cisto informativno...

Covek ih je radio 4 meseca. "nisu lose" mozda nije idealna prva reakcija :D

Odlicne ikonice :)

Inace onaj Gravity Screen je bas dobra stvar ali treba se naviknuti. Stedim power dugme sada :d
U pocetku je bilo da izvadim telefon iz dzepa, ekran se upali a ja mahinalno stisnem power dugme i ugasim ga. Ali sad kad sam se navikao je dosta prakticno.

Koristim ACR za snimanje razgovora. Imam jednu nedoumicu koji je najbolji format za snimanje tj. na kom formatu ce biti najbolji kvalitet i razovetnost.
ACR ima mogucnost da snimi u sledecim formatima:
- 3gp
- amr
- mp4
- mp4HQ
- ogg
- wav
- flac
- mp3

Definitivno FLAC, pa WAV, MP4HQ, pa MP4/3/OGG, pa 3GP i AMR. Vodi računa da ti ipak ne treba lossless kvalitet koji nudi FLAC, A i WAV je overkill. Bićeš zadovoljan verovatno i običnim MP3-jem, ako već vidiš da su ona poslednja dva nezadovoljavajućeg kvaliteta.

Naravno najvise zavisi od tvog mikrofona... Dzaba flac, ako je mikrofon krs (ili mozda prljav, zapusen itd itd...)

WAV je isto lossless, samo nekompresovan u odnosu na FLAC. Pošto kako si napisao zvuči da je FLAC kvalitetniji.

Јел има још неко овакав проблем после данашњег апдејта(бета тестер верзија).

Prilozi

• uploadfromtaptalk1398363929146.jpg
    uploadfromtaptalk1398363929146.jpg
    40.2 KB · Pregleda: 254
Da, da. Ja sam iskljucio zato sto se palio ekran i pri najmanjem pokretu. A kad krenem da ga uzmem sa stola onda "zakacim" senzor i upali se :)

Momci da li vam se dešava kada vam je telefon zaključan i pomerite ga, ekran se probudi i neće opet da se izgasi? Ne može da se odustane o otključavanja jednostavno. To me izluđuje... Inače vrh aplikacija.

Mislim da mi se dešavalo baš to, na trenutke ne radi kako treba. Čitao sam komentare za slične aplikacije i isto se žale da te neke funkcije malo rade pa malo ne rade.

Nazad
Vrh Dno