Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi on savršeno, čim ga otključam i vratim na sto on se zaključa. Samo eto ima neki period od na primer pet minuta koji mu je potreban za to da isključi ekran. Samo da to može da se podesi aplikacija bi bila savršena.

Ja sam primetio da nekad ispise dole (onu crnu labelu sistemsku kako bi vec objasnio) da ce ekran biti upaljen 1 minut a nekad napise 5min. I mislim da se to desi kad ga otkljucam par puta u kratkom vremenskom periodu. (stavim ga kod tastature pa predjem slucajno iznad senzora pa ga otkljuca a ne treba mi, ja ga zakljucam pa mi se opet to desi pa mozda onda ispise) Testiracu jos. Meni se svakako svidja. Prakticno je kad sam u pokretu pa ga izvadim iz dzepa i ne moram da dohvatim power dugme ;)

CamScanner je na popustu, ako nekom treba:

uploadfromtaptalk1398366103611.jpg

Jel moze preporuka za video player koji ima veliki buffer za LAN? Odmah da kame da koristim BS player i da cak i kad stavim buffer na large, i dalje imam seckanje sa vremena na vreme.

Ja sam primetio da nekad ispise dole (onu crnu labelu sistemsku kako bi vec objasnio) da ce ekran biti upaljen 1 minut a nekad napise 5min. I mislim da se to desi kad ga otkljucam par puta u kratkom vremenskom periodu. (stavim ga kod tastature pa predjem slucajno iznad senzora pa ga otkljuca a ne treba mi, ja ga zakljucam pa mi se opet to desi pa mozda onda ispise) Testiracu jos. Meni se svakako svidja. Prakticno je kad sam u pokretu pa ga izvadim iz dzepa i ne moram da dohvatim power dugme ;)

Tačno, piše ti kod lying face up objašnjenje za to. Po meni nepotrebna stvar.

Mozda ce zvucati cudno, ali od kada imam Kineza mene ledja vise ne bole :d Ocu reci na bateriju uopste ne obracam paznju :D

Dobro, znači da nemaš watermark.

Mislim da su ga svojevremeno davali na AppGratisu, te da sam ga ja tada pokupio.

Nisam siguran da li da pitam ovde ili u temi za phone ali kontam da je ovde bolje: imam problem sa TW galerijom i TW Video playerom - ni jedna ni druga aplikacija mi ne vide file-ove na micro sd kartici - vide samo one sto se nalaze na internoj memoriji. Probao sam rescan media i clear data za obe aplikacije ali ne pomaze. S druge strane QuickPic i MX player vide i one file-ove sto se nalaze na micro sd kartici. Sta moze da bude problem ??

Galaxy Note II i TW 4.3 based rom.

Jel moze preporuka za video player koji ima veliki buffer za LAN? Odmah da kame da koristim BS player i da cak i kad stavim buffer na large, i dalje imam seckanje sa vremena na vreme.

Probaj MX player. Meni radi savrseno streamovao sam 1080p od 45 minuta i oko 3GB velicine.

Poslednja izmena:
Probao sam, on nema opciju za podesavanje buffera.
Ja koristim archos i bs player i sa default setovanjima preko mreze sve radi perfektno (pogotovo sa archos playerom). Da li ti je WiFi N standard ili G. Ako je G, slaba vajda da se potera bez seckanja (moze ali slabe rezolucije).

Ja koristim archos i bs player i sa default setovanjima preko mreze sve radi perfektno (pogotovo sa archos playerom). Da li ti je WiFi N standard ili G. Ako je G, slaba vajda da se potera bez seckanja (moze ali slabe rezolucije).

malo sam testirao...I Archos definitivno bolje radi od MXPlayera....bar ono sto sam ja probao...

Kupio si telefon polovan? Registrovan je u Cerberus bazi i zato ti ne nudi mogućnost registracije.

Jeste, polovan je. Znaci ništa od toga, džabe ste krečili i te fore...

Kontaktiraj bivšeg vlasnika telefona i zamoli da ga da ukloni telefon sa njegovog Cerberus naloga. Onda ćeš moći da se registruješ.

Ok, hvala.

Znači skinem taj Cerberus anti theft sa Google Play i kad otvorim nalog u njemu on će biti full verzija a ne samo trial? Inače nisam nikad koristio neki takav program, pretpostavljam da ovaj radi kako treba?

Tako bi trebalo, stigne ti mail sa aktivacionim kodom ili sta vec. Ne znam tačno jer kod mene neće...

^^ Pokreneš aplikaciju, uneseš podatke za kreiranje naloga i to je to. Stićiće ti mail da si dobio licencu sa neograničenim trajanjem.

A kakve veze ima ruter sa temom?

Pa za stream sa kompa sto su pricali...

Btw ja imam prey, on je besplatan a radi isto kao cerberus.

Imam i ja prey, ali se ne secam koji mu je limit u odnosu na cerberus...mora da postoji nesto.

Zadnji Facebok update dobija od mnogih ljutih korisnika jednu zvjezdicu za ocjenu, ostaću ja na starijoj verziji. Jel' neko od vas probao zadnji update? Kažu da prikazuje stare postove, nije sortiran po najnovijim.

Vrh Dno