Ja sam primetio da nekad ispise dole (onu crnu labelu sistemsku kako bi vec objasnio) da ce ekran biti upaljen 1 minut a nekad napise 5min. I mislim da se to desi kad ga otkljucam par puta u kratkom vremenskom periodu. (stavim ga kod tastature pa predjem slucajno iznad senzora pa ga otkljuca a ne treba mi, ja ga zakljucam pa mi se opet to desi pa mozda onda ispise) Testiracu jos. Meni se svakako svidja. Prakticno je kad sam u pokretu pa ga izvadim iz dzepa i ne moram da dohvatim power dugme![]()
Jel moze preporuka za video player koji ima veliki buffer za LAN? Odmah da kame da koristim BS player i da cak i kad stavim buffer na large, i dalje imam seckanje sa vremena na vreme.
Ja koristim archos i bs player i sa default setovanjima preko mreze sve radi perfektno (pogotovo sa archos playerom). Da li ti je WiFi N standard ili G. Ako je G, slaba vajda da se potera bez seckanja (moze ali slabe rezolucije).Probao sam, on nema opciju za podesavanje buffera.
Ja koristim archos i bs player i sa default setovanjima preko mreze sve radi perfektno (pogotovo sa archos playerom). Da li ti je WiFi N standard ili G. Ako je G, slaba vajda da se potera bez seckanja (moze ali slabe rezolucije).
A kakve veze ima ruter sa temom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari