Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To je u stvari paravan aplikacija od NSA-a, sada smo ga svi nadrljali, imaju naše lokacije, oni dolaze.....

Hunter je u pravu, sve do samog kraja. A onda se potopi.
Možda Showbox tako radi. Pitajte developera za šta koristi koje permisije

Stvarno ne shvatam zašto koristi u background-u gps... Svaki put kad otvorim Showbox, pogledam šta me zanima, odem posle i radim force stop app kako bi isključio gps...

ps. suzdržaću se da odgovorim na hunterov i telepov odgovor

Meni se to ne desava, nisam video da mi je ikada iskocila location ikonica dok koristim showbox

Možeš da instaliraš appops sa marketa i tu možeš da podešavaš

screenshot2014-04-19-09-.png

Poslednja izmena:
Који? Има их колико хоћеш. И који ради на 4.4.2?

U Nexus 5 temi se pomenulo, ali je verovatno većina ne prati. HTC Blinkfeed je uspešno portovan: http://xgaku.sakura.ne.jp/Htc_BlinkFeed_v10.zip

Mora se flešovati zip iz custom Recovery-ja. Preporučujem da se pre toga uradi backup sistemske particije, za svaki slučaj.

И како ти се чини ? Има ли некаквих користи од blinkfeeda?

Zanimljivo je, ali meni je praktičnije da koristim posebnu aplikaciju za feed-ove i da mi to ne "smeta" u launcheru.
Sam launcher ima zanimljiva rešenja, poput popunjavanja foldera prečicama do aplikacija, dopadljiva vremenska prognoza (što je uvek bio HTC-ov fah), itd. Mada je to već poznato svima koji su imali susret sa HTC One.

Videćemo šta će od ovoga HTC zvanično postaviti na Play Store.

Zanimljivo je, ali meni je praktičnije da koristim posebnu aplikaciju za feed-ove i da mi to ne "smeta" u launcheru.
Sam launcher ima zanimljiva rešenja, poput popunjavanja foldera prečicama do aplikacija, dopadljiva vremenska prognoza (što je uvek bio HTC-ov fah), itd. Mada je to već poznato svima koji su imali susret sa HTC One.

Videćemo šta će od ovoga HTC zvanično postaviti na Play Store.

i ja sam flesovao ovu verziju 10, ali kada izaberem htc blinkfeed nista se ne desava, ostane mi ponovo dotadasnji launcher, a prijavi kao da je izabrao.

Skinuo sam ga pre par dana, ali mi nije legao kao PowerAmp. Suviše mi je Gingerbread :)

Plus, skapirao sam da mi i PowerAmp troši 2% baterije po satu.

Ma i ja sam kupio poweramp, pa mi ne treba, ali sam ga dugo čekao i nisam dočekao na popustu. A jes ima pomalo zastareo interfejs.

Zar je teško skinuti temu? :)

uploadfromtaptalk1397953410125.jpg

ko su ovi smesni ljudi i zasto su isto obuceni?

^^Jer u Kini jedu pse.

@Djilke Ma opet ostaje šmek GB-a u ustima

Ima i bela metro :) Ne znam, ja nemam zamerke.

uploadfromtaptalk1397991711489.jpg

Ja se jos uvek divim likovima koji su napravili ovu app, lepo su sve povukli za nos, zajedno sa google-om :D

A sta mislis da druge "prave" av aplikacije imaju svrhu? Podjednako su beskorisne kao i ova sto je samo menjala slicicu, i te aplikacije imaju milione instalacija.

A sta mislis da druge "prave" av aplikacije imaju svrhu? Podjednako su beskorisne kao i ova sto je samo menjala slicicu, i te aplikacije imaju milione instalacija.

Jer je AV neophodan na telefonima :)

Koji god sam fon video da ima neki av, ocajno je radio i svi su mi se zalili, obrisem im av, ili factory reset i leti fon. Posle ide, VAU BRATE STA MU URADI ALA LETI, svaka cast blabla

Da li neko ima preporuku za normalan, dobro dizajniran, funkcionalan Jabber klijent koji MOZE da se kaci na bilo koji Jabber server (dakle, ne samo na Jabber.org)?

Nazad
Vrh Dno