Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Možda pričam gluposti, ali zar mts korisnici koji imaju 3g pretplatu nemaju free full 3g usluge (kad se koristi 3g apn) koje idu preko njih? Tipa, mondo, one tv programe i sl. Kapiram da ova aplikacija spada u to.

^^pa kakve vezi ima da li se troši net iz paketa. šta ako je kod mene u stanu 3g signal jeziv, znači ja ne mogu da koristim tu apk? glupost živa

Koristim ja to povremeno pošto na kablovskoj nemam arenu ... Šta znam ok je - nema cimanja oko strimova, a košta 50 dinara ...

Mene zanima koliko ode megabajta sa ovom KlikSPORT aplikacijom kada se gleda neka utakmica ...
Još ako se pazari npr ovaj kabl - http://www.ikross.com/Cellphone/Cable/IKCB11-Micro-USB-DVI-MHL-Adapter-Cable pa poveže na projektor bukvalno nema potrebe vući laptop sa sobom da bi se gledala utakmica ...

Još bolja opcija bi bila kada bi neko prepravio aplikaciju da može da koristi i bežični net :)

Poslednja izmena:
oceni je sa 1 kao i ja. i traži podršku za wi fije, pa je možda i ubace :)

Prva stvar koju sam provalio za klik sport je što utakmica koja je kupljena na mobilnom, nije u nalogu na desku.
Radi samo na 3G, što je besmisleno. I to samo mts.
Vidim ja da je net neutrality misaona imenica kod nas.
Valjda je taj 3G besplatan.
A i kod mene je dosta slab u stanu.

Kakav je kvalitet slike i zvuka tog prenosa?

Da li ima neka aplikacija za SMS koja odmah nudi par najčešćih odgovora prilikom istakanja pop up sa porukom prilikom primanja iste? Kao na Viberu?

Tako nešto sam i očekivao od njih. I onaj webtv im je očajno lošeg kvaliteta.

Jel zna neko kako da isljucim beta FB app? Tj. ranije sam se prijavio za to, ne znam ni zasto ali 'ajde, pa sada ne bih vise to. Baguje mi aplikacija mnogo, svaki put sporo otvara aplikaciju. Ima neko slicnih problema?

Meni radi ok.

Idi na bit.ly/121po70 i prestani da budeš tester.

Meni radi isto OK. Bas nemam problema kao pre godinu dve. Vidi se napredak. Mali, ali dobar.

Ljudi. Kako da odkljucam fon na kome su pogrese puno puta seme za unlock? Pise da unesem mail. Al dzabe kad net nije ukljucen. Sta mi je sad raditi? Fon je LG G2
Nije root-ovan

Factory reset iz recovery-ja.

Jel moze nekako bez toga?

Pa to je jedino, pošto nemaš net...

Da li rade one fore sa adb komandama? Ja dobijam permission denied kad probam neku iako pise da ne mora root...

Ne verujem da su ostavili ovo tek tako, da ne mozes da upalis net...

Ne rade. Bila je negde posebna tema u kojoj smo se bavili time, potraži i videćeš koje opcije postoje. Ali na kraju ćeš doći do ovoga što sam odmah rekao - Factory reset.

To je napravljeno tako da kad ti neko ukrade i pogreši, jedino mu ostaje FR. Razmišljaj u tom pravcu.

Morao sam factory.

Nazad
Vrh Dno