Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neće, ja sam već odradio jedan survey, stigao novac bez problema. :) samo što postoji procedura, koristi se fake gps i neki vpn prilikom prvog aktiviranja, bez obzira na stanje play stora. Ima na xda uputstvo.

da li mozes da mi nadjes to uputstvo ? naravno ako ti nije cim.. :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.paidtasks

pošto imam otključan usa play store, da li će mi ga zaključati ako budu trebali da uplate neke pare na moj wallet. cenim da mogu ovako lakše da me izvale :)

bilo bi dobro zaraditi 2 dolara mesečno preko ovoga, to je jedna paid apk za dž mesečno :)

@Corvus Corax

Meni nikada nije stigao survey, na žalost. A prijavljen sam od samog početka.

Edit: heh Kako sam to rekao, pokrenuo sam aplikaciju i ponudio mi je survey. Zaradio sam 1$. :)

Poslednja izmena:
Ne mogu sad da ga nađem, pa to ti je. :) kolko se sećam, skinu se dve aplikacije, fake gps i psiphon, mada može i tunnel bear. Isključe se lokacije na telefonu, a u fake gps se kao lokacija namesti neki grad u usa. Pokrene se psiphon, odabere se usa, i tek onda pokreneš opinion reward. Tad se ulogujes sa svojim nalogom, i to je to. :) ako nađem stranicu sa xda, postaviću je.

Treba mi preporuka za aplikaciju sa kojom mogu da stavljam tekst na slike. Hvala

Je l' ima neko bug sa System Monitorom. Pokazuje mi jedno jezgro stalno zakucano na max freq, dok je npr. u tricksteru OK kao ibu CPU Spy-u. Nisam primjetio nikakav efekat na bateriju.

Poslednja izmena:
Da li se još nekome dešava da ona aplikacija my paid apps me radi?

Meni ne radi tj kaze da nemam ni jednu kupljenu app, sto nije tacno.

Pitanje za vas koji koristite FB messenger, da li je neophodno imati profil na FB da bi koristo FB messenger? Ove pozive što su uveli kako funkcionišu, kako ste zadovoljni kvalitetom...? Da li i WhatsApp sada može da zove preko wifi?

Da li se neko bavio sa permissions i cime moze da se proveri koje app imaju dozvolu da citaju sdcard?

Pitanje za vas koji koristite FB messenger, da li je neophodno imati profil na FB da bi koristo FB messenger? Ove pozive što su uveli kako funkcionišu, kako ste zadovoljni kvalitetom...? Da li i WhatsApp sada može da zove preko wifi?

Logicno da ne moze. Ti pozivi imaju odavno, mozes da zoves samo svoje prijatelje sa fb-a kojima je trenutno ukljucen net na fonu i imaju messanger. Ja sam zadovoljan kvalitetom, samo je nemoguce na 2g netu naravno. To za whatsapp ne znam, iskreno ne znam ni da moze da zove o_O

whatsapp još uvek ne može da zove, ali rekli su da će uskoro i to da ubace. mada je to meni nebitno, ionako ne mogu da potrošim minute iz paketa :)

Poslednja izmena:
Svaki dan koristim led flash, i kao blic i kao lampu i bukvalno ne postoji brzi nacin od aktiviranja iz notification toggle aplikacije (iz status bara). Probao sam jos 20-ak bolje ocenjenih led flash aplikacija i sve su sporije, neke i primetno mada imaju kao i neke dodatne funkcije koje mi uopste ne trebaju.

Battery Widget Reborn (BETA)

Vidim mnogi hvale ovo.

Sa HD Widgets moze isto veoma brzo jednim klikom da se pali led.

Svaki dan koristim led flash, i kao blic i kao lampu i bukvalno ne postoji brzi nacin od aktiviranja iz notification toggle aplikacije (iz status bara). Probao sam jos 20-ak bolje ocenjenih led flash aplikacija i sve su sporije, neke i primetno mada imaju kao i neke dodatne funkcije koje mi uopste ne trebaju.

Meni je jednostavnije Xposed i torch light by wanam i uključuje se na power up.

Vrh Dno