Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probao sam Now Browser i radi sasvim solidno ali ko nije do sada probao Dolphine Browser Beta verzija 1.3.1 neka obavezno proba. To je po meni najfluidniji browser jos otkako sam koristio s3 mini. Nema ga vise na PS ali imate alternativne puteve za skidanje. Bilo bi dobro da napravimo posebnu temu za testiranje aplikacija sa video klipovima i demonstracijom kako to sve radi na odredjenim uredjajima.

ja bih kupio now browser, ali na play storeu zabranjeno, a na amazonu ga nema.

inače, jel može brza preporuka za sms aplikaciju za android 2.3.6 koja zauzima najmanje resursa i koja omogućava slanje smsova dužine preko 3 regularne poruke? uslov je da je besplatna na play storeu ili da se plaća na amazonu. nije problem da kupim, problem su zabrane...

textra ne radi na 2.3.6

inače ko se bunio za skajp da ne može da vidi kad je online ima opcija da se vrati kako je nekad bilo, ne budi lenj, pa pročačkaj opcije. i meni to smetalo, ali sam otišao u options i našao za sec

inače nerviraju me u uvim zadnjim verzijama što više nema ikonice u statusbaru pa ne znam da li sam on-lin ili sam ga ugasio... valjda kontaju da ćemo ga koristiti stalno kao viber...

Settings - notifications, pa štikliraj Status. Iz nekog razloga su u poslednjim verzijama to automatski odštiklirali.

Poslednja izmena:
inače nerviraju me u uvim zadnjim verzijama što više nema ikonice u statusbaru pa ne znam da li sam on-lin ili sam ga ugasio... valjda kontaju da ćemo ga koristiti stalno kao viber...

To je sad posebno dodato u opcijama da se uključi (a podrazumijevano je isključeno - i mene je to nerviralo, dok ne nađoh slučajno):
Settings -> Notifications -> Skype status

Za kupovinu na PlayStoreu idi preko TunnelBeara ili Hidemana. Tada će ti dozvoliti kupovinu i update plaćenih aplikacija.

Ne znam koja je najmanja, niti koja radi na 2.3.6, davno beše, ali probaj neke od ovih...

Messaging Lite G
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mms.ics.ext

ICmess Beta - Light SMS (možda traži ICS+)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiopsk.icmes

ma kakav tunnel bear kakvi bakrači neće oni od mene dinar videti dok ne omoguće ljudski kupovinu.

probaću ovaj messaging lite g, ovaj drugi ne radi na 2.3.6, a handcent sms ne može da šalje velike poruke. ako ni ovaj lite g ne može idem na 4.x android, blejim na 2.3.6 samo zato što je to jedina verzija androida na kom mi telefon tečno gura real racing 3

Imaš i GoSMS, ali je on povelik, kao i Handcent. A kako to da HC ne može da šalje duže poruke?

ne znam kad, prekoračim u treću automatski mi konvertuje u mms, kao i stock 2.3.6 aplikacija. ovaj messaging lite g hoće da šalje veće poruke i brz je, aplikacija je skroz ok.

jedno pitanje. da li aplikacije koje su bekapovane preko titanium bekapa, a prethodno su bile instalirane preko play store-a, bivaju prepoznate od strane play store-a kad se vrati bekap? hoću da sačuvam pozicije u igrama dokle sam stigao nakon menjanja roma.

mozda imas da iskljucis to da ne konvertuje u mms. bar kod ostalih sto sam koristio svaka ima
prepozna play sve kad vratis

Ja sam cuo jos pre za msg lite g da su bile price za keyloger. E sad da li su popustili, pa izbacili, ne znam. Imas u 4.4.2 androidu da mu oneomogucis da to radi.

Poslednja izmena:
ja bih kupio now browser, ali na play storeu zabranjeno, a na amazonu ga nema.

inače, jel može brza preporuka za sms aplikaciju za android 2.3.6 koja zauzima najmanje resursa i koja omogućava slanje smsova dužine preko 3 regularne poruke? uslov je da je besplatna na play storeu ili da se plaća na amazonu. nije problem da kupim, problem su zabrane...

Probaj Chomp sms.

chomp sms sam pre koristio sad ne mogu da ga instaliram.

lite g leti sa telefona, a ja lepo pravim sad bekap i idem da instaliram ics. hvala svima :)

jedno pitanje. da li aplikacije koje su bekapovane preko titanium bekapa, a prethodno su bile instalirane preko play store-a, bivaju prepoznate od strane play store-a kad se vrati bekap? hoću da sačuvam pozicije u igrama dokle sam stigao nakon menjanja roma.

Imaš aplikacije koje podatke o napretku kroz igru čuvaju online i offline. One koje to rade online (a Mislim da je RR takva) su nezavisne od toga šta si, kada i kako bekapovao. One koje rade čuvanje progresa lokalno opet, kao i one online nemaju preterane veze sa PlayStoreom. Tj. nije bitno da li ih Play Store vidi ili ne.

TiBackup po automatizmu vraća i vezu između instalirane app i prepoznavanja na PS-u, kao što već reče čovek.

Ajde ko da je to problem iovako kucas sifre, doci ces brzo do tamo gde si stigao :p

Ja ga ne igram, ali igrice koje sam igrao uvek su bile bekapovane... Sad za RR3 ne znam.

šta, neću moći da sačuvam dokle sam stigao u real racingu pomoću titanium backupa, sve i da hoću?

Hteo sam da kažem da je to sve već negde sačuvano online, jer je dovoljno samo da im daš opet FB ili G+ autorizaciju i oni ti otključaju sve što si već prešao do tada.

Ukoliko to pak nije slučaj, onda da, TB će ti bekapovati i progres i uspešno ga vratiti po vraćanju programa.

Ajde ko da je to problem iovako kucas sifre, doci ces brzo do tamo gde si stigao :p

Ja ga ne igram, ali igrice koje sam igrao uvek su bile bekapovane... Sad za RR3 ne znam.
ne kucam šifre više, u tome i jeste stvar...
Hteo sam da kažem da je to sve već negde sačuvano online, jer je dovoljno samo da im daš opet FB ili G+ autorizaciju i oni ti otključaju sve što si već prešao do tada.

Ukoliko to pak nije slučaj, onda da, TB će ti bekapovati i progres i uspešno ga vratiti po vraćanju programa.
nemam ni fb, ni g+. mada u stvari mislim da imam neki trash fb nalog...

Poslednja izmena:
Imam Camera FX app i zanima me da li je moguce podesiti da kada se uslika slika, ne sacuva datum i vreme? Zanima me jer mi slike trebaju poslovno, a ne bih da stoji datum i vreme.

Probao sam Now Broswer Pro 1.1.3 i ... obrisao.
I dalje mi Boat Broswer ostaje kao primarni i jedini. :)

Po stoti put AOSP browser one and only :)

ajde i ja da se slozim sa fenserom... :)
mada očekujem stjepana da se uskoro javi i da počne da pljuje po aosp browseru

:D Brzi je Chrome (i bolji po meni), samo ne mogu da prevarim u glavi njegovu "tezinu" :)
Hajd otvori meridianbet.ba (desktop verzija) u Chromeu i AOSPu pa skroluj malo pobstranici, i javi utiske :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno