Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema preko PowerAmp-a, samo sto ne radi nijedna 'narodna' verzija. Ko može da kupi, neka ne misli.

Bio je PowerAmp opet na nekom popustu za 99¢. Biće ga opet sigurno. Ko može da plaća neka ne razmišlja.

Ubacio sam Power AMP.
+
Ima "Limit" za probijanje, sam reguliše bas npr i to radi odlično. 2 koraka pre maximuma je veći bas nego skorz na max jačini, jednostavno tu ga utišava da ne dođe do probijanja.
Ima svoj Lock Screen sa sve satom, izuzetno korisno.
-
U 50% slučajeva pri promene aplikacije (dug dodir na "Home" dugme) ili izlazak na "desktop" (launcher - kratak dodir na "Home") ili otključavanje pattern-a, plejer puca odnosno ostaje u taskbaru ali zaustavlja numeru. Ne mogu da provalim do čega je... :test:

EDIT: naravno probaću i sve ostale, hvala vam svima, najbolji ste. :)

EDIT2: probao sam i DFX Music Player Enhancer Pro - klasičan primer krš aplikacije, ništa ne valja osim za izobličavanje zvuka, uništavanje slušalica i oštećenje mozga. :D

Poslednja izmena:
Da li moze neko da mi preporuci dobru aplikaciju za slideshow, da moze kada se napravi da ga share-uje sa drugim ljudima, a ne samo u aplikaciji da bude?

Jel ima neki pandan ovoj 500 Firepaper a da ne guta 30mb+ rama?

Koja aplikacija pouzdano radi za timer shut pc? Šta koristite? Imam Unified Remote ali on nema takvu funkciju. Treba mi kad pustim film na TV da podesim računar, na kome je media server, da se ugasi za određeno vreme.

Ne znam koliku kontrolu imaju ti "daljinci", ali ako mozes da kontrolises aimp, on ima ugradjenu tu opciju.

Koja aplikacija pouzdano radi za timer shut pc? Šta koristite? Imam Unified Remote ali on nema takvu funkciju. Treba mi kad pustim film na TV da podesim računar, na kome je media server, da se ugasi za određeno vreme.

zasto ne podesis tajmer na samom racunaru?

Tacno, za to ti nije potrebma android aplikacija. Skines PC program Shut down pc i preko njega podesis kad da se ugasi.

Jel mogu sa tim cudom da skrolujem pdf na kompu? Malo zumiram, ulegnem u krevet i citam.

@onua mozes preko eventghost-a da podesis wake on lan,stand by,shut down pa da samo zadajes komande preko taskera,posto znam da koristis.da,treba i autoremote na telefonu.

Poslednja izmena:
@onua mozes preko eventghost-a da podesis wake on lan,stand by,shut down pa da samo zadajes komande preko taskera,posto znam da koristis.da,treba i autoremote na telefonu.

Super stvar, nisam znao za ovo, ja sam komp gasio preko shell skripti i input tap u taskeru i unified remote. Čemu služi autoremote, pokreće određenu komandu u event ghost-u iz taskera?

Super stvar, nisam znao za ovo, ja sam komp gasio preko shell skripti i input tap u taskeru i unified remote. Čemu služi autoremote, pokreće određenu komandu u event ghost-u iz taskera?

uploadfromtaptalk1395093120050.jpg
to je sve,kad EG primi poruku sa tekstom shut down ugasi komp

Poslednja izmena:
Šta se iskristalisalo kao najbolja aplikacija za twitter? Ja sam dugo koristio twittcaster, ali sam je obrisao, i sad je nešto ne vidim.

Nazad
Vrh Dno