Daj link za taj Beat? Nisam uspio da nadjem.PowerAMP je najbolji. Ali i Beat je vrlo zanimljiv. Razvija ga lik sa XDA.
Radi dok ne istekne.Kako ne radi narodna?
Radi dok ne istekne.![]()
Daj link za taj Beat? Nisam uspio da nadjem.
Radi dok ne istekne.![]()
Koji pleyer za muziku a da može da pušta muziku iz odeđenih foldera / direktorijuma i da je dostojan konkurent Apollo-u?
+100Mada Shuttle+ je meni ubedljivo najbolji plejer,
Koja aplikacija pouzdano radi za timer shut pc? Šta koristite? Imam Unified Remote ali on nema takvu funkciju. Treba mi kad pustim film na TV da podesim računar, na kome je media server, da se ugasi za određeno vreme.
Koja aplikacija pouzdano radi za timer shut pc? Šta koristite? Imam Unified Remote ali on nema takvu funkciju. Treba mi kad pustim film na TV da podesim računar, na kome je media server, da se ugasi za određeno vreme.
Jel mogu sa tim cudom da skrolujem pdf na kompu? Malo zumiram, ulegnem u krevet i citam.
Možeš, pored gomile daljinaca za aplikacije imaš i klasičan miš i tastaturu
@onua mozes preko eventghost-a da podesis wake on lan,stand by,shut down pa da samo zadajes komande preko taskera,posto znam da koristis.da,treba i autoremote na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari