Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sad videh da si mislio pojednu, a pricano je za batch remove i tu je doslo do nesporazuma kao sto rekoh :)

Ja ne znam kako ali ja sam za prethodne dve nedelje instalirao tri puta flappy bird iz liste prethodno instaliranih aplikacija.

Da.. Flappy je mogao regularno da se instalira iz te liste

Kada aplikacije povuku developeri, onda se ne brišu iz liste instaliranih aplikacija, pa je moguće instalirati ih ponovo. Ali ako ih ukloni Google (npr ShowBox), onda nestanu i sa liste.

Ma ne, odlučio sam da malo isprobam par romova. Trenutno me ni jedna igra ne drži više od par dana.

Ma ni ne igram duže od 10 minuta na dan. Nekada prodju dani da ne upalim ni jednu igru.
Na pc-u sam zadnju odigrao tamo 2010 godine.

Koja je najbolja aplikacija za sistem info? Da ima cpu i battery temperaturu, cpu usage po taktovima, aktivne aplikacije i sl.? Dosadio mi sistem panel.

Poslednja izmena:
Kako postaviti PowerAmp ili CloudSkipper za default plejer kada biram pesme iz file manager-a???

Ako moze pomoc:Na bilo kojoj aplikaciji za premestanje programa na sd mi stoji:uredjaj nema pravu primarnu spoljnu memoriju,ili je primarna spoljna memorija emulirana?

Koji mobilni je u pitanju i koja verzija androida ?

Kako postaviti PowerAmp ili CloudSkipper za default plejer kada biram pesme iz file manager-a???

Trebalo bi da te pita koju app želiš. Ako ne pita mora da si mu već jednom zadao neku default. Pogledaj neku app koja radi clear defaults po vrsti fajla, pa njome skini trenutni default za mp3.

Ako moze pomoc:Na bilo kojoj aplikaciji za premestanje programa na sd mi stoji:uredjaj nema pravu primarnu spoljnu memoriju,ili je primarna spoljna memorija emulirana?

da isti problem imam ***, svi se nadaju da ce nekim novim updateom da srede to ali nista za sad, jedino root pomaza, ja se opasno razmisljam da odradim jel bas kuburim sa prostorom

Pa nista onda moracu root da odradim,dobro je ako nista drugo da nije do sd kartice nesto.

Jel vam radi showbox? Neće da mi otvori nijedan film, ni preko internal, ni preko external playera.

Kupio sam smart launcher pro i spominju masu nekih tema a ja vidim samo jednu jedinu kad udjem u theme imam samo default installed, zna li neko gde i kako naći jos?

Zna li neko zašto mi ne nudi da linkove ka aplikacijama otvaram u play prodavnici? Kad kliknem na bilo šta što neko postuje ovde izbacuje mi samo browsere:

uploadfromtaptalk1394903367295.jpg

Možda jer se linkovi otvaraju preko tapatalk servera, prvi klik je browser, ali možda će opet tražiti nešto i mislim da meni tu tek nudi store.

Meni na sekundu krene u browseru da ucitava link i odma pokaze u Play Store-u.

To je do tapatalka, instaliraj crappa links ako imas xposed.

Možda jer se linkovi otvaraju preko tapatalk servera, prvi klik je browser, ali možda će opet tražiti nešto i mislim da meni tu tek nudi store.

Sad sam probao, ako se izabere Chrome onda posle nudi da ide na play store, a ako se izabere AOSP ili Opera onda otvara desktop sajt...
Nisam ni pretpostavio, Chrome ne koristim na telefonu skoro nikad

Nazad
Vrh Dno