Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam koristio Tasker :d

Jel imaju neke kao Flatro ili Cryton a da mogu na Gingerbread?

Evo nekih svežih, a zanimljivih ikona :)

48-30eaKPLNimDMGIl7VcoWyrTkuB8MZcndWn5jpXe_dJk64H6qfWiXfRzS5uQsQccM=h900-rw

+ 950 odličnih wallpaper-a - https://plus.google.com/u/0/photos/104198748447047341202/albums/5891681999694510177

Poslednja izmena:
Koliko je AnTuTu Benchmark test validan tj koliko je on merilo brzine telefona ,tableta ? Zenin Smasung Galaxy Core Plus ima veci skor od Asus Memo HD 7 tableta koji ja koristim a po specifikacijama je tablet jaci. Koja druga aplikacija je dobra da istestiram Androide po kuci?

A jel si probo neki drugi region preko tunel mede meni uspelo na uk
Ma kakvi i UK zaključan. Sat vremena sam se cimao i batalio. Kad neće moje pare, žao mi je.
Koliko je AnTuTu Benchmark test validan tj koliko je on merilo brzine telefona ,tableta ? Zenin Smasung Galaxy Core Plus ima veci skor od Asus Memo HD 7 tableta koji ja koristim a po specifikacijama je tablet jaci. Koja druga aplikacija je dobra da istestiram Androide po kuci?

Probaj antutu x

Opet poceli servisi da mi divljaju, e sad sam iskljucio lokacije ko ih je*e vise !

Jel koristi još ko Total commander player, nema napredne opcije, ali ja gledam da imam što manje app instalirano, i youtube puštam iz browsera.

Jel nekome puca PowerAmp? Meni u zadnjih nedelju dana stalno, sad ne znam dal je do nekog apdejta sto je bio ili do cega je vec. Slusam lepo i samo se ugasi muzika, uglavnom dok je zakljucan ali par puta i dok koristim telefon(upravo jednom dok pisem).

Puca, verovatno nemas RAM-a na telefonu. Mada cudi me, ne zauzima ti ne znam ja sta PWRAMP

Neki pdf reader koji radi glatko tj da nema ono da kad povucem na dole ili u stranu da se ceka da ucita taj deo strane? Probao kingsoft i polaris ali postoji to cekanje.

Meni je Acrobat bio iznenađujuće fluida i nije bilo tog kašnjenja.

Meni polaris radi uzas, a adobe radi odlicno.

I meni adobe radi skroz ok.

Flickr, da li neko koristi valjanu aplikaciju za automatic upload?

Jel' jos neko ima problema sa Beautiful Widgets? Ne pokazuje mi temperature:

yvepevyg.jpg

Poslednja izmena:
Razliciti su vam izvori prognoze. Verovatno wunderground ima problema

Koja tastatura je najbolja i koja ima najbolju srpaku predikciju?
Pre sam koristio swype ali sad kada ga instaliram nece da radi, trazu buy app :d

Vrh Dno