Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo i slika ;)
uploadfromtaptalk1392923057562.jpg

Uključivanje i isključivanje tih notifikacija možeš izvršiti u samoj SU aplikaciji.

Edit: Tapatalk je povećao broj postova na svim forumima za barem 30% :)

Poslednja izmena:
Zato sto nije bio konkurencija nekom od fb servisa.. Ovaj wa je direktna konkurencija fb mesengeru. No videcemo

nije direktna konkurencija, pazi sta kaze Cukerberg:
Zuckerberg also went into more detail on why Facebook will hang on to its existing chat services, which he views as something people use to send one another messages asynchronously instead of in real-time. "We think that those are two different use cases, and that the world needed both," he said.

http://www.theverge.com/2014/2/19/5427332/facebook-is-buying-whatsapp/in/5193577 i http://www.theverge.com/2014/2/19/5428022/connect-or-die-why-facebook-needed-whatsapp

Ljudi,može jedna pomoć? Koristim Alcatel OT 997 ulta ako taj naziv nešto znači!Hteo sam da instaliram iGO ali mi ne uspeva i pored više pokušaja. :wall: Gde mugu da skinem navigaciju? Rezolucija ekrana je 480x800!:crash:

Spomenusmo ga mislim pre par dana, da li u ovoj, da li u drugoj temi, nebitno.

Evo ja ga polako počinjem koristiti kao zamenu za WA. Sviđa mi se što je cloud based. WA baza mi se bila približila gigabajtu, a nema potrebe da sve to čuči na telefonu, a ja opet sentimental, pa ne brišem :d

Ti si ubica :) meni je baza teska 50mb..

Koliko ti poruka povratis kada instaliras wa na neki mob ? Milion ?

Edit: mada moguce da pricas o celoj bazi sa sve slikama i cudima.. Ja sam mislio samo mesage beckup :)

Ako gledamo ceo wa meni je 400mb ,nisam jos u problemu kao ti :)

Poslednja izmena:
Jel vama radi tunnel bear, mene vec neko vreme zeza, sve namestim i onda doveka ucitava google play.

Meni radi ok, mada ga ja ne koristim za play store.

Nego, ima li neka alternativa za lux auto brightness, ne plaća mi se $4 za to.

Umesto tunnel beara probaj "hola better internet". sjajna je aplikacija, mada ima par koraka vise od TB.

lux ima i free verziju ako ti ne treba drugi senzor osim obicnog, ali meni je mnogo cedio bateriju. do duse, jeste bas lepo radio.

Ja sam na kraju platio Lux Brightness, stvarno vredi.

Meni nece da posalje ni jednu poruku niti da mi pokaze "last seen/online" ni kod jednog kontakta.

"last seen/online" се може искључити у опцијама на најновијој верзији програма. Ја сам је јуче скинуо са whatsapp сајта, не знам да ли се појавила на маркету. Али ми се чини да је та нова верзија, ако је пуштена, направила неки проблем.
Конкретно, кад одаберем да сакријем свој онлајн статус, ја не видим статус ни за кога другог. Чим ово вратим, све се лепо види.

Pa u tome jeste fora, ako sakriješ status sebi, ne treba onda da možeš da vidiš drugima.

У подешавањима пише да ће твој статус бити невидљив за друге, али не и да ће они аутоматски бити невидљиви за тебе. Рецимо ја некога шпијунирам, што је на крају крајева и смисао све ове модерне технологије, поента и јесте да ја видим њега, а он мене не.

Fejsbuk vec zarazio WA svojom funkcionalnoscu.

Alternativa

Nisam pratio duže vremena temu pa ne zamerite ako je već bilo - evo alternative za WA https://telegram.org/

Edit: @voyager Znači pominjan je :D

Poslednja izmena:
E odlično, još samo da ubedim prijatelje da pored WhatsApp, Vibera, Hangout-a, Skype-a,...ubace i ovo.

"@wa_status: sorry we currently experiencing server issues. we hope to be back up and recovered shortly."

Vrh Dno